Vinyl vloer

Een vloer die de eigenschappen mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam bevat, zo kunnen wij het beste een vinyl vloer omschrijven. En het fijne is dat dit ervoor zorgt dat de vloer geschikt is voor allerlei verschillende ruimtes in huis. Hieronder leggen we je graag de voordelen uit van een vloer van vinyl en laten we je zien dat er altijd een passende oplossing is voor jouw woonwensen.

De eigenschappen van een vinyl vloer

Vinyl is ook wel een andere benaming voor een kunststof vloerbedekking. Het is een zacht, geschuimd PVC vloer met erbovenop een slijtlaag. De vloer is verkrijgbaar in verschillende diktes. Hoe dikker de schuimlaag, hoe comfortabeler de vloer loopt.

Een vloer van vinyl is zeer stil in gebruik wanneer je erover heen loopt. Want deze vloer dempt zowel het omgevings- als het contactgeluid. Een vinyl vloer is zeer sterk materiaal en kan goed samen gebruikt worden met vloerverwarming. Ook is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Al met al heeft een vinyl vloer dus meerdere voordelen.

Verschillende mogelijkheden met vinyl

Met verschillende kleuren en dessins in ons assortiment kun je voor elke wens en behoefte bij ons terecht. In onze winkel hebben we maar liefst ruim 200 verschillende soorten vloeren van vinyl. Een betonlook of een houten vloer, maar dan met de voordelen en het gemak van vinyl. Dat is iets wat iedereen wel wil.

Kies je bijvoorbeeld vinyl met een houtstructuur, dan is dit nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Het lijkt net alsof je laminaat op de vloer hebt liggen, maar je hebt wel extra gemak omdat het vinyl is. Maar je kunt ook kiezen voor een steenstructuur, patronen of kinderdecoraties. Zo is er voor elk interieur een passende kleur en dessin. Vinyl is te verkrijgen in banen, tegels of stroken.

Het leggen van een vinyl vloer

Onze eigen stoffeerders zijn absolute toppers in het leggen van vloeren, zo ook in het leggen van vinyl vloeren. In de voorbereiding waarbij ze zich bezig houden met het egaliseren en vervolgens het afwerken met plinten zorgen ze ervoor dat jij kunt genieten van jouw droomvloer. Koop je een vinyl vloer, dan is van tevoren egalisatie altijd nodig. Want een vlakke ondervloer geeft het mooiste resultaat.

Het leggen van een vinyl vloer is een vak apart en kan het beste worden gedaan door een specialist. Onze stoffeerders komen graag van tevoren bij jou thuis inmeten en de vloer monteren. Met hun vakkennis zorgen zij voor een perfect eindresultaat.

Ontdek onze montageservice

De keuze is reuze in het assortiment van de vinyl vloeren. Heb jij al de keuze gemaakt voor een vinyl vloer? Maar wil je van tevoren graag nog iets weten van onze vloerenspecialist? Kom dan langs in onze winkel of stel jouw vraag hieronder.

Stel jouw vraag aan onze vloerenspecialist

Heb je een vraag over een vloer om jouw droomvloer te realiseren? Stel gerust jouw vraag!

filter en sorteer