PVC vloeren

PVC vloeren zijn de ware bestsellers. De laatste jaren zijn ze enorm populair geworden door de vele voordelen. De PVC vloeren bij Boer Staphorst zijn verkrijgbaar in een ruim aanbod van kleuren, merken en patronen. Voor elk gebruik, budget en stijl, hebben wij een passende vloer.

Meer dan 250 soorten PVC vloeren

Zoekt u een mooie PVC vloer van hoogwaardige kwaliteit? U heeft bij ons keuze uit meer dan 250 soorten die ook door ons kunnen worden gelegd. Onze specialisten helpen u graag met een persoonlijk advies voor de vloer die bij u past.

Plan uw afspraak >

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren zijn net zo mooi als echt hout, net zo gemakkelijk te leggen als laminaat en net zo duurzaam als het sterkste vinyl. PVC voelt warm aan, isoleert geluid en is zeer onderhoudsvriendelijk. Kortom, alleen maar voordelen. Niet zo gek dus dat de PVC vloeren ware bestsellers zijn geworden.

Toepassing PVC
PVC vloeren kunnen in zowel de woonkamer als de badkamer worden gebruikt. PVC is waterafstotend en geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling. PVC vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten- of stenenvloeren.

pvc vloeren Boer Staphorst

COREtec
COREtec is dé producent op het gebied van duurzame PVC vloeren. Zo zijn de PVC vloeren van COREtec 100% watervast en daarmee geschikt voor vochtige ruimtes. Ook beschikken de vloeren over een beschermlaag, waardoor de vloer niet slijt, niet krast en vlekbestendig is. Er zijn nog vele andere voordelen van de PVC klikvoeren van COREtec. De vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en dessins. Ontdek de vele voordelen en opties van COREtec vloeren!

Ontdek de vloeren van COREtec >

COREtec vloer

Moduleo Moods
Met de Moduleo Moods kunt u uw eigen PVC vloer samenstellen! Met een ruime keuze uit creatieve formaten en steen- en houttexturen kunt u tot wel 110 unieke vloerontwerpen creëren.

Bekijk onze Moduleo shop-in-shopconcept >

 

Bekijk meer over de Moduleo Moods >

Alle voordelen van PVC vloeren

  • zeer hygiënisch
  • eenvoudig in onderhoud
  • flexibel
  • geluidloos
  • veel mogelijkheden qua kleuren en dessins
  • nauwelijks te onderscheiden van een houten vloer
  • geschikt voor vele soorten gebruik doordat het goed bestand is tegen water en andere vloeistoffen
  • kan gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming
  • antisliplaag mogelijk

Bekijk alle kenmerken van verschillende vloeren >

Eigen montageservice
Wilt u het leggen van uw PVC vloer liever overlaten aan een specialist? Onze stoffeerders komen graag bij u thuis inmeten en monteren. Met hun vakkennis zorgen zij voor een perfect eindresultaat. Meer over onze eigen montage >

Verkrijgbare merken bij Boer Staphorst
Het assortiment PVC vloeren bestaat bij Boer Staphorst uit drie verschillende merken. Het zijn hoogwaardige kwaliteitsmerken en staan onder andere bekend om duurzaamheid, goede prijs/kwaliteitsverhouding en onderhoudsvriendelijkheid. Van ieder merk zijn er verschillende collecties verkrijgbaar.

pvc vloeren MFLORmerk pvc vloerenModuleo pvc vloeren

Microsite BerryAlloc PVC vloeren
Aan de hand van de onderstaande microsite kunt u een impressie krijgen van onze collectie BerryAlloc PVC vloeren. Ook de 3D roomconfigurator is onderdeel van de microsite.

Bekijk de site  >

Inspiratiebrochures

Bekijk mFLOR brochure >

brochure mflor

Bekijk Moduleo brochure >

voorpagina moduleo brochure

Bekijk Moduleo Moods brochure >

Moduleo moods brochure voorkant

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - vloeren

Heeft u een vraag over onze vloeren of wilt u een afspraak maken met onze vloerenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden