BerryAlloc

Boer Staphorst is dealer van BerryAlloc PVC vloeren. Duurzame en onderhoudsvriendelijke PVC vloeren die eenvoudig en snel geplaatst kunnen worden. Laat u inspireren door onze BerryAlloc PVC vloeren aan de hand van de onderstaande link.

Voordelen BerryAlloc PVC vloeren

BerryAlloc PVC is duurzaam, snel geplaatst en gemakkelijk te onderhouden. De vloeren zijn waterbestendig, geluiddempend en zijn voorzien van het nieuwe en revolutionaire DreamClick of GlueDown systeem. Laat u inspireren door de online collectie of ontdek het assortiment in onze winkel. Onze specialisten staan voor u klaar voor informatie en advies.

Meer over onze PVC vloeren >

Twee collecties

De BerryAlloc PVC vloeren bestaan uit twee collecties: de Pure Click en de Pure GlueDown. Met het Pure Click systeem is uw vloer eenvoudig en snel geïnstalleerd. Door het unieke 360° vergrendelingsprofiel klikken de planken samen aan alle zijden: voor, achter, links of rechts. Hiermee kunt u allerlei vloermotieveren creëren. De GlueDown PVC vloeren zijn duurzame en mooie vloeren die bijna in elke kamer geïnstalleerd kunnen worden. U kunt kiezen uit verschillende tegel- en hout decoren, maar ook uw eigen unieke vloer patroon creëren.

Bekijk meer over de PVC vloeren van BerryAlloc  >

Aan de hand van de onderstaande website kunt u een impressie krijgen van onze collectie BerryAlloc PVC vloeren. Ook de 3D roomconfigurator is hier onderdeel van.

BerryAlloc PVC vloeren

Ontdek meer dan 250 soorten PVC vloeren in onze winkel. Kom langs! >