Moduleo

Moduleo is het topmerk PVC vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Ze ontwikkelen continu nieuwe manieren om meer creativiteit, gebruiksgemak en duurzaamheid te bieden. Moduleo vindt dat het interieur je identiteit weerspiegelt en dat maakt tot deze nieuwe innovatie. Boer Staphorst is één van de veertien winkels met een Moduleo shop-in-shopconcept.

Moduleo Moods

Stel je eigen PVC vloer samen met de Moduleo Moods serie. In deze serie komt creativiteit goed tot zijn recht in een prachtige vloer! Ga je voor een visgraat, Hexagon of juist triangel patroon? Het is allemaal mogelijk in de Moods collectie van Moduleo. Daarnaast kun je ook variëren in tinten en de vloer helemaal zelf samenstellen.

Ontdek alle mogelijkheden van de Moods collectie>

Shop-in-shopconcept

Een nieuwe vloer kiezen is lastig! Er is veel keuze in materiaal, kleur, dessin, legpatroon enzovoort. Om u als klant hierbij te helpen, heeft IVC Group een uniek shop-in-shopconcept van Moduleo bedacht. Hierbij wordt de klant geïnspireerd, geïnformeerd en tegelijkertijd geholpen om zijn keuze te vereenvoudigen.

Moduleo shop-in-shopconcept

In de Moduleo shop-in-shop bij Boer Staphorst staat de unieke klantervaring voorop. In de shop krijgt u het gevoel van ruimte en toegankelijkheid zonder dat de producten prominent aanwezig zijn en het onoverzichtelijk is. U krijgt het gevoel dat u welkom bent en heeft in de shop alle tijd en rust om na te denken welke vloer u wilt.

U vindt in onze Moduleo shop een combinatie van vloerstalen en alle mogelijke accessoires die erbij horen. Op ieder staalbord staat een roomshot van dezelfde referentie. Hierdoor krijgt u een beeld van het design en de kleur binnen een ruimte.

Lees meer over Moduleo>

Moduleo Room Visualiser

Wilt u graag weten hoe een vloer van Moduleo in een bepaalde ruimte tot zijn recht komt? Met de Room Visualiser kunt u dit ervaren. De Room Visualiser is een digitale tool om de vloeren van Moduleo in verschillende settings te kunnen ervaren. Op het grote touchscreen selecteert u een kamer waarin u de vloer wilt zien, kiest een patroon en kleurcombinaties totdat u een ontwerp vindt dat perfect bij u past.

Visualiseer mijn wensen >

Stek moduleo 01 Moduleo Moods vloeren

Waarom een designvloer van Moduleo?

Kwaliteit en design komen bij Moduleo samen en staan garant voor veel woonplezier. Moduleo geeft niet voor niets 15 jaar garantie op haar vloeren. De vloeren zijn vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk, krasbestendig en geluids- en warmte-isolerend.  En de vloeren bestaan ook nog uit 50% gerecycled materiaal, dus goed voor de natuur.

Kom langs in onze winkel om de verschillende patronen en dessins van deze unieke vloeren te bekijken! Onze vloerspecialisten helpen je graag verder.

Bekijk hier onze openingstijden >

Stel je eigen PVC vloer samen met de Moduleo Moods! Met een ruime keuze…

Het kiezen van de juiste vloer is iets heel persoonlijks. Boer Staphorst heeft…

We kiezen en kopen steeds bewuster. Zo kun je ook in het interieur…