Tapijt

Goed tapijt geeft u het echte ‘thuis’ gevoel. Tapijt straalt warmte uit en zorgt voor een knusse sfeer in huis. Daarnaast kunnen de kinderen kunnen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond met warme voeten. Bekijk alle voordelen van tapijt.

Onze openingstijden >

Voordelen van tapijt

Tapijt zorgt voor schonere lucht dan harde vloeren doordat het stofdeeltjes vasthoudt en niet laat rond dwarrelen. Daarnaast is het ook geluiddempend, de demping is afhankelijk van de dikte. Heeft u vloerverwarming? Kies dan voor tapijt met korte pool en gebruik geen ondertapijt.

Advies van onze specialisten

Tapijt is beschikbaar in verschillende soorten vezels, texturen en stijlen. Voordat u voor een bepaald tapijt kiest, is het dus belangrijk om te weten voor welke ruimte u deze wilt gebruiken. Komt u er niet uit? Dan helpen onze specialisten u graag aan de hand van een persoonlijk advies.

Plan uw afspraak >

image-2016-11-03 (1)

Eigen inmeet- en montageservice

Ziet u het leggen van uw nieuwe tapijt niet zitten? Onze stoffeerders komen graag bij u thuis inmeten en monteren. Met hun vakkennis zorgen zij voor een perfect eindresultaat

Onze montageservice > 

Onze tapijtmerken

Bij Boer Staphorst vindt u tapijt van de kwaliteitsmerken Bonaparte, Desso en Paradee. Deze merken zijn onderdeel van Desso Home. Boer Staphorst is Desso Home Specialist.

Lees meer over Desso Home >

tapijt-merken-boer-staphorst

Onderhoud tapijt

Voor het onderhoud raden wij aan om minimaal twee keer per week goed te stofzuigen. Heeft u vlekken in het tapijt? Maak het direct schoon met alleen water, gebruik geen zeep of schuim. Zeep laat altijd zeepresten achter wat opnieuw vuil aantrekt. Ontvang in onze blog meer onderhoudstips voor tapijt en vloerkleden.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - vloeren

Heeft u een vraag over onze vloeren of wilt u een afspraak maken met onze vloerenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden