Desso Home Specialist

De tapijten en vloerkleden van het merk Desso Home behoren tot het topsegment door de hoogwaardige kwaliteit. Tapijt zorgt voor warmte en sfeer in het interieur. Het maakt het interieur compleet en je creëert een eigen persoonlijke woonsfeer. Bij Boer Staphorst vind je het perfecte tapijt van het merk Desso Home voor in uw interieur.

Desso Home

Desso Home levert al 80 jaar topkwaliteit en is de enige Europese producent van tapijt voor het topsegment. Mede doordat wij Desso Home Specialist zijn bestaat ons assortiment uit tapijt en vloerkleden voor elk segment. Het is tapijt met een hoge kwaliteit en altijd volgens de laatste woontrends.

Bekijk al ons tapijt >

desso

Drie merken

Het merk Desso Home kan onderverdeeld worden in drie sterke merken: Bonaparte, DESSO en Parade.

Bonaparte

Als je op zoek bent naar een origineel en bijzonder tapijt dan is de collectie van Bonaparte een ware inspiratiebron. De Bonaparte-collectie bestaat uit tapijten met een uitgesproken stijl en de tapijten zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit. Deze collectie staat voor expressieve levensstijlen, die variëren van trendy en hip tot meer romantisch.

Bonaparte

Parade

Luxe en rijke materialen worden toegepast in de tapijten en vloerkleden van Parade. Daarbij is de collectie afgestemd op de hedendaagse behoefte aan warmte en comfort. Creëer een knusse sfeer in huis door een tapijt uit deze collectie te kiezen.

DESSO

De tapijten uit de collectie van DESSO zijn geïnspireerd op de laatste trends staan bekend om design en architectuur. De tapijten zijn daarom erg modern, bijzonder en onderscheiden zich van tapijten uit andere collecties.

Lookbook

Wil je weten welke stijl tapijt het beste bij je past? Laat je inspireren door alle stijlen die Desso Home biedt en bekijk voor inspiratie het lookbook van dit merk.

Bekijk hier het lookbook van Desso Home >

Zou je graag persoonlijk advies willen hebben? Kom gezellig langs in onze winkel en bespreek samen met onze specialist de mogelijkheden.

Bekijk hier onze openingstijden >