Ultratop Loft

Creëer eenvoudig een betonlook uitstraling op de wand en vloer met Ultratop Loft van Mapei. Deze afwerking is in vele grijstinten en creatieve afwerkingen mogelijk, met een matte of glanzende finish. Ontdek alle voordelen van Ultratop Loft.

Ultratop Loft voor uniek betonlook effect

Ultratop Loft is het ideale product voor het creëren van decoratieve wanden en vloeren met betonlook effect. Deze vloer is stofvrij, zeer onderhoudsvriendelijk en mogelijk in een uitgebreid kleurenscala. Daarnaast is deze afwerking geschikt voor toepassingen in woonomgevingen, maar ook op het kantoor, in restaurants en winkels.

Samenstelling

Ultratop Loft is een product in poedervorm. Na menging met water vormt het product een dikke, uitstrijkbare pasta die eenvoudig kan worden aangebracht. Dankzij deze roomachtige consistentie  zijn vele decoratieve afwerkingen mogelijk, zoals de klassieke strijk- en wolkeffecten.

ultratop-loft-mapei-boer-staphorst (1)

Kleurmogelijkheden

Ultratop Loft is verkrijgbaar in vele grijstinten en creatieve afwerkingen. Door Ultratop Color Pasta toe te voegen aan het Ultratop poeder kan de gewenste grijstint helemaal zelf bepaald worden. Gaat u voor een lichte of donkere betonlook? Daarbij kunt u ook nog kiezen voor een matte of glanzende finish. De mogelijkheden zijn eindeloos.

kleurmogelijkheden-ultratop-loft-boer-staphorst

Meer weten of interesse?

Plan uw afspraak met onze vloerenspecialist >

Alle voordelen van Ultratop Loft
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Te gebruiken op nieuwe en bestaande wanden en vloeren
  • Creatieve effecten mogelijk
  • Veel grijstinten beschikbaar
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor woonomgevingen maar ook winkels en restaurants.

Toepassing Ultratop Loft
Dankzij het gebruiksgemak, veelzijdigheid en goede slijtvastheid is deze afwerking zeer geschikt voor het aanbrengen van vloeren voor bijvoorbeeld winkels, restaurants, ontvangstruimten, woonhuizen, cafés, hotels en showrooms. Ook in de woonomgeving is Ultratop Loft de ideale oplossing voor een robuuste betonlook.

Verwerking en montage
Het product kan worden aangebracht in lagen van slechts 2 mm dik. Het eindresultaat wordt grotendeels bepaald door de techniek waarop het product wordt aangebracht. Wij helpen u daarom graag met het aanbrengen, voor gegarandeerd een strak eindresultaat!

Meer weten? Kom langs en bekijk deze betonlook in onze showroom! Onze specialisten geven u graag advies over de mogelijkheden. 

Bekijk ook het basic beton van vtwonen >

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - vloeren

Heeft u een vraag over onze vloeren of wilt u een afspraak maken met onze vloerenspecialist? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden