Vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam. Dat maakt ze geschikt voor allerlei ruimtes in uw huis. Bij Boer Staphorst hebben we meer dan 200 soorten vinyl van Novilon en Thuisin. Zo is er altijd een passende oplossing voor uw woonwensen.

Vinyl is een andere benaming voor kunststof vloerbedekking. Het is een zacht, geschuimd PVC vloer met daarbovenop een slijtlaag, welke verkrijgbaar is in verschillende diktes. Hoe dikker de schuimlaag; hoe comfortabeler deze loopt.

Ruim 200 dessins en kleuren

Bij Boer Staphorst is vinyl verkrijgbaar in ruim 200 prachtige dessins en kleuren. U kunt kiezen voor een houtstructuur, wat nauwelijks te onderscheiden is van echt hout. Dan is het net alsof er laminaat of parket ligt. Ook kunt u kiezen voor een steenstructuur, fantasiemotieveren of kinderdecoraties. Voor elk interieur is wel een passende kleur en dessin.

Advies van onze specialisten

Onze medewerkers adviseren u graag over verschillende soorten vinyl vloeren. Hoe ziet uw interieur er uit? Wilt u graag vloerverwarming? In een persoonlijk gesprek bespreken al uw woonwensen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Kom eens langs in onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak.

Plan uw afspraak >

vinyl novilon

Voordelen van vinyl vloeren

Een vinyl vloer is zeer stil bij gebruik. Het dempt zowel het omgevingsgeluid als het contactgeluid. Daarnaast is vinyl zeer sterk materiaal en kan het goed samen gebruikt worden met een vloerverwarming. Daarnaast is de vloer ook zeer onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

Vinyl is verkrijgbaar in banen, tegels of stroken. 

Bekijk de Novilon vloeren van Forbo >

Forbo

Bekijk ook onze PVC vloeren >

Eigen inmeet- en montageservice

Ziet u het leggen van uw nieuwe vloer niet zitten? Onze stoffeerders komen graag bij u thuis inmeten en monteren. Met hun vakkennis zorgen zij voor een perfect eindresultaat

Onze montageservice > 

Verkrijgbare merken
Ons aanbod vinyl bestaat uit twee kwaliteitsmerken, namelijk Thuisin en Novilon (Forbo). Beide merken beschikken over een collectie vloeren in verschillende designs en kleuren. Voor elk gebruik, budget en stijl hebben wij een passende vloer.

Thuisin Boer Staphorst         

Kom langs in onze showroom en bekijk ons gehele aanbod!

Vloerinspiratie

Het kiezen van de juiste vloer is iets heel persoonlijks. Boer Staphorst heeft…

Stel je eigen PVC vloer samen met de Moduleo Moods! Met een ruime keuze…

Veel kennen de bekende PVC vloeren van Moduleo wel van vtwonen. Ze staan…

Meer inspiratie >