Bolia

Vanaf donderdag 7 november 2019 is in onze winkel het prachtige woonmerk Bolia te bewonderen. Het merk is te omschrijven als vernieuwend Scandinavisch Design waarbij creativiteit en kwaliteit aan de basis staat van hetgeen wat zij doen. In Nederland is Boer Staphorst de eerste winkel met een shop-in-shop concept van Bolia. Bewonder hieronder wat dit mooie woonmerk van Boer Staphorst te bieden heeft.

Bolia - Boer Staphorst

Het ontstaan van Bolia

Bolia is opgericht in Denemarken. Iets wat je ook terug ziet in de gehele collectie. De levendige natuur, de bruisende creativiteit en het Scandinavische erfgoed zijn grote inspiratiebronnen voor de collectie. Maar in Scandinavië kunnen de seizoenen enorm veranderen en net als de seizoenen is Bolia niet bang om te veranderen. Samen met het team van onafhankelijke ontwerpers geven ze hun eigen interpretatie aan nieuw Scandinavisch Design. Dat maakt de collectie van Bolia uniek.

Ontdek de veelzijdige collectie

In de collectie van Bolia vind je vele verschillende items om jouw interieur helemaal eigen te maken! Zo ontwerpen ze banken, maar geen doorsnee banken. De luxe Scandinavische banken zijn zorgvuldig ontworpen en met de hand gemaakt zodat je er urenlang op door wilt brengen. Als geen ander weet het merk dat een bank heel persoonlijk is. Je hebt bij het kopen van een bank te maken met afmetingen, materialen en kleuren. Daarom zijn er op het gebied van banken oneindig veel variaties met banken mogelijk. Zo zit er altijd iets tussen wat bij jou en jouw interieur past. Je vindt in de collectie onder andere hoekbanken, eetkamerbanken en slaapbanken.

Bolia - Boer Staphorst

Naast de banken vind je ook andere meubelen om jouw interieur compleet te maken. Bijvoorbeeld prachtige stoelen en tafels om eindeloos van te genieten in de eetkamer. Maar vind je ook goede kwaliteit poefs, salontafels en wandmeubelen om de woonkamer volledig in te richten.

Daarnaast verdient jouw interieur het om in de schijnwerpers gezet te worden, dit doe je met de juiste verlichting. De lampen hebben elk een aantrekkelijke stijl, geometrische lijnen en mooie en handgemaakte details. Alle lampen zijn door erkende designers ontworpen en zijn gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen. Van hanglampen tot vloerlampen en van tafellampen tot wandlampen. Bij Bolia vind je het!

Bolia - Boer Staphorst Bolia - Boer Staphorst

Maar wil je jouw interieur helemaal compleet maken? Style deze dan af met de woonaccessoires van Bolia. In de collectie bieden ze kussens, plaids, kaarsenhouders, spiegels, kleden en andere leuke hebbedingetjes in Scandinavische stijl om jouw interieur eigen en gezellig te maken.

Een duurzame keuze

Duurzaamheid is voor Bolia een belangrijk uitgangspunt. Dit houden ze altijd in het achterhoofd bij ieder nieuw product uit hun collectie. Van het ontwerp tot de materialen en van verpakking en transport tot het uiteindelijke product. Overal worden duurzame keuzes voor gemaakt. Maar waar ze het meeste in geloven zijn de ontwerpen van hun producten die gemaakt zijn om jarenlang mee te gaan. Dit is dan ook de reden dat de designmeubelen met de hand worden gemaakt bij enkele van de beste Europese producenten. Daarnaast worden de meubelen grondig getest in samenwerking met ’s werelds grootste bureau voor kwaliteit en certificatie.

Bolia - Boer Staphorst Bolia - Boer Staphorst

Het hout van de meubelen is allemaal FSC-gecertificeerd of komt uit de duurzame, Europese bosbouw. Zo zorgt het merk voor de hoogste kwaliteit en eerlijke en veilige omstandigheden voor de arbeiders. Daarnaast wordt het leer van de meubelen gemaakt, zonder gebruik te maken van synthetische of schadelijke stoffen. Deze garanderen de hoogste kwaliteit en het welzijn van dieren.

Kies voor eerlijke materialen

De stoffen van onder andere de banken, fauteuils en sofa’s zijn gemaakt van duurzame en eerlijke bronnen. Waarvoor ze ook gebruik maken van de Bergo-stof. Deze Bergo-stof is gemaakt van gerecycled polyester van plastic flessen. Ook wordt er gebruik gemaakt van de Ocean-stof, dat wordt gemaakt van overtollig materiaal uit de olie-industrie en geproduceerd wordt zonder gebruik van water.

Bolia - Boer Staphorst

Daarnaast dragen de tapijten het Care and Fair-label. Dit zorgt voor de juiste opleiding en medische zorg in de productielanden van de tapijten. Sommige producenten gebruiken zelfs zonne-energie om de productiefaciliteiten van energie te voorzien. Ook wordt verfwater hergebruikt. De reden waarom Bolia zo duurzaam werkt, is omdat zij vinden dat het allerbeste wat ze voor de wereld kunnen doen, iets duurzaams maken is en dit vervolgens generatie op generatie door te geven.

Op onze eerste etage van de woonafdeling vind je vanaf 7 november dit prachtige merk! Het is zeker de moeite waard om dit te komen bewonderen met alle mooie woonitems! Om het merk te introduceren organiseren we op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2019 de opening van het eerste shop-in-shop concept van Bolia in Nederland. Dus kom gerust langs om de items van Bolia te bekijken en we maken er een gezellige opening van!

Bekijk hier onze openingstijden >

Bolia - Boer Staphorst Bolia - Boer Staphorst

Bolia - Boer Staphorst

Bolia - Boer Staphorst Bolia - Boer Staphorst

Bolia - Boer Staphorst