By-Boo

Een Nederlands merk dat je telkens weer weet te verrassen! Dat is het merk By-Boo. Sinds 2013 maakt het merk menig interieur compleet met gave items die net even anders zijn. Bij Boer Staphorst vind je veel gave items en de nieuwste collectie van het merk.

By-Boo laat zich niet in een hokje stoppen en wil onderscheidend in de markt zijn. Ze spelen in op de huidige woontrends, maar waar ze wel een eigen draai aan geven. Hiermee proberen ze vele woonwensen te vervullen. Of het nu gaat om kleurrijke kussens voor op de stoel, een stoere lamp boven de eettafel, ze weten je elke keer weer te verrassen.

By-Boo

Jong en dynamisch

By-Boo heeft een eigen, innovatieve kijk op de woonwens van eenieder. Het merk staat bekend om haar stijlvolle en eigentijdse producten. Ze hebben een ruim assortiment, in de vorm van meubelen, woonartikelen en woonaccessoires. Het assortiment varieert continue waarbij ze altijd inspelen op de musthaves van nu en van het seizoen. Daarom zijn de producten de finishing touch voor elk interieur.

By-Boo By-Boo

By-Boo stoelen

By-Boo verkoopt in haar nieuwe collectie allerlei nieuwe stoelen. Het zijn allemaal trendy stoelen, die een toevoeging zijn voor elk interieur. Het geeft je interieur een gezellige en moderne touch. De stoelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en verschillende uitvoeringen.

By-Boo

By-Boo By-Boo

Woonaccessoires voor ieder interieur

By-Boo heeft veel gave woonaccessoires voor ieder interieur. Zo vind je in het assortiment spiegels, lampen, kussens en plaids.

By-Boo

Interieurstijl: Puur & Natuur - By Boo By-Boo

By-Boo By-Boo

By-Boo

Kom eens langs in onze winkel om de collectie van By-Boo te bewonderen. Onze decoratiespecialisten helpen je graag!

Bekijk hier onze openingstijden >

By-Boo By-Boo