By-Boo

Een Nederlands merk dat je telkens weer weet te verrassen! Dat is het merk By-Boo. Sinds 2013 maakt het merk menig interieur compleet met gave items die net even anders zijn. Bij Boer Staphorst vind je veel gave items van het merk.

By-Boo laat zich niet in een hokje stoppen en wil onderscheidend in de markt zijn. Ze spelen in op de huidige woontrends, maar waar ze wel een eigen draai aan geven. Hiermee proberen ze vele woonwensen te vervullen. Of het nu gaat om kleurrijke kussens voor op de stoel, een stoere lamp boven de eettafel, ze weten je elke keer weer te verrassen.

By-Boo - Boer Staphorst

Jong en dynamisch

By-Boo heeft een eigen, innovatieve kijk op de woonwens van eenieder. Het merk staat bekend om haar stijlvolle en eigentijdse producten. Ze hebben een ruim assortiment, in de vorm van meubelen, woonartikelen en woonaccessoires. Het assortiment varieert continue waarbij ze altijd inspelen op de must haves van nu en van het seizoen. Daarom zijn de producten de finishing touch voor elk interieur.

By-Boo - Boer Staphorst By-Boo - Boer Staphorst

Vice chair

De Vice stoel van By-Boo is een leuke stoel. Het is een stoere maar ook trendy eetkamerstoel. Het geeft je interieur een gezellige en moderne touch. De stoel is verkrijgbaar in meerdere kleuren en daarnaast ook nog eens verkrijgbaar als loungestoel. Deze loungestoel kun je ook prima in je woonkamer zetten in combinatie met je bank.

By-Boo - vice chair

Woonaccessoires voor ieder interieur

By-Boo heeft veel gave woonaccessoires voor ieder interieur. Zo vind je in het assortiment spiegels, lampen, kussens en plaids.

Kom eens langs in onze winkel om de collectie van By-Boo te bewonderen. Onze decoratiespecialisten helpen je graag!

Bekijk onze openingstijden >

By-Boo - Boer Staphorst By-Boo - Boer Staphorst