Designmerken

Weet je waar wij enthousiast van worden? Jonge ondernemers met bijzondere ontwerpen! Daarom bent u bij Boer Staphorst op het juiste adres voor unieke designmerken op het gebied van wonen. Wij proberen elke keer ons assortiment te voorzien van de laatste trends. Laat u inspireren!

Bekijk ook eens onze woonmerken >

Onze designmerken

Alle verkrijgbare designmerken op het gebied van wonen staan bekend om hun eigentijdse uitstraling. Voor elke interieurstijl is een bijpassend merk te vinden. De volgende merken zijn op onze designafdeling te verkrijgen.

Fabienne Chapot

De naam Fabienne Chapot hoor je (misschien) niet voor het eerst! Fabienne Chapot is namelijk één van de meest besproken merken uit Amsterdam. En heeft sinds kort een home & gift collectie aan het merk toegevoegd. De Animaux de Cuisine collectie is gebaseerd op een wereld waar diepe en rijke kleuren vandaan komen en de prints bijna tot leven komen.

Meer over Fabienne Chapot >

Fabienne Chapot servies Fabienne Chapot servies Fabienne Chapot servies


Doing Goods

De collectie van Doing Goods bestaat onder andere uit eerlijke, handgemaakt vloerkleden uit India. De vloerkleden zijn een eigenzinnige reeks uit het dierenrijk die je elke keer weer laat lachen.

Ontdek de collectie van Doing Goods >

Doing Goods vloerkleden Doing Goods vloerkleden Doing Goods


Seletti

Bijzonder in deze designcollectie zijn de lampen van Seletti. Stuk voor stuk zijn het lampen die je niet dagelijks tegenkomt, een merk van Italiaanse bodem. De collectie van Seletti bestaat uit de ongewone combinatie van natuurlijke elementen en dagelijkse producten.

Seletti lampen - Boer Staphorst


KLOQ

KLOQ is een eerbetoon aan de slingerklok van Christiaan Huygens, alleen dan in een modern jasje. De kracht van deze tijdloze klok zit hem in de eenvoud met een strak minimalistisch design. Mede daarom past KLOQ in ieder interieur. En zodra hij hangt is het een echte eyecatcher!

KLOQ KLOQ KLOQ


Plokko

Hoe tof is het om wanddecoratie in 3D aan je muur te hebben hangen? Het Nederlandse merk Plokko laat ons zien dat 3D wanddecoratie ook daadwerkelijk mooi is voor aan de muur. Het is een unieke 3D constructie die je helpt met het ontwerpen, maken en weer veranderen van lampen en wanddecoratie.

Ontdek meer van Plokko >

Plokko bij Boer Staphorst


VLUV

De VLUV zitbal is gezond en stijlvol. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je rechtop en comfortabel zit.

Bekijk meer van VLUV >

VLUV zitbal VLUV zitbal


Qeeboo

Een Italiaans merk van een nieuwe generatie. Het merk is sterk in de Italiaanse manier van ‘design denken’ maar onderscheidt zich wel van de rest. Ze ontwerpen producten die vele harten doet veroveren, door de combinatie van sterke kwaliteit en zo laag mogelijke productiekosten.

Qeeboo rabbit chair/lamp

Kortom, bij Boer Staphorst vind je net even datgene wat anders dan anders is. Zoekt u een speciaal product van een bepaald merk? Vraag er dan eens naar bij één van onze medewerkers.

Bekijk onze openingstijden >