HKliving

Het frisse Nederlandse woonmerk HKliving brengt items die al eeuwen worden gebruikt, terug in een nieuw jasje. HKliving vertaalt de kijk op ontwerpen door in de gehele collectie. Dit uit zich in originele vormen, pure materialen en een eigentijdse uitstraling.

HKliving is ontstaan als oer-Hollands designlabel, opgericht door Emiel Hetsen and Sander Klaver. Maar inmiddels beschikt het merk over verkooppunten in meer dan 35 landen, dat is dus een onwijs grote groei door de jaren heen. Hun visie is dan ook heel terecht: ”It is this combination that makes our collection so unique and cool”.

Bekijk het online assortiment HKliving >

HKliving HKliving webbing stoel

Nieuwe collectie 2019

Voor deze collectie zeggen we: “Welkom terug in de jaren ’80!” Dé jaren ’80 is het kleurrijke tijdperk, waar alles mogelijk was. HKliving heeft voor de nieuwe collectie haar aandacht gericht op vintage- en retrodesigns. Dit is dan ook bijvoorbeeld terug te zien in de funky vintage verlichting, of in de mooie pasteltinten en zachte ovale vormen van het nieuwe retroservies.

HKliving Tiny Art Frame HKliving Rattan Dining Chair Black

Bekijk de mooie collectie eens in onze winkel >

Rieten kast

Kun je je de rieten stoelen nog herinneren? Want de grootste comeback van de jaren ’80 is hier; HKliving kon het niet laten en bracht deze cultklassiekers weer tot leven. De items kregen een eigentijdse look, om zo in ieder modern interieur te passen. Neem bijvoorbeeld deze kledingkast, echt een aanvulling voor in je interieur! Deze zwart handgemaakte webbing kast is gemaakt van hout en riet.

HKliving - Retro Webbing Cabinet HKliving - Retro Webbing Cabinet

Vazen collectie

Gebogen keramiek en ronde meubels met een moderne draai waren helemaal hot in de jaren ’80, dit komt helemaal terug in de iconisch gevormde vazencollectie.

Tiny stories

In HKliving haar zoektocht naar wat speciaals voor in de collectie, besloten ze samen te werken met een kunstenares, namelijk Tiny de Vries. Uiteindelijk ontstond een verscheidenheid aan portretten op oud papier en landschappen op oude boekomslagen. Daarnaast zijn ook kussens met landschappen ontworpen. Een verrijking voor de bestaande collectie!

Keukengerei

De trots van deze collectie, vind je in de keuken, met favorieten uit de oude tijd, opgefrist met een vleugje roze.
Wat is er beter dan je handen om een mooie mok te vouwen? HKliving zorgde ervoor dat iedere koffie mok uit de collectie een fraaie retro look heeft. Daarnaast dachten ze na over nieuwe kommen, om de maaltijd er nog beter uit te laten zien! En voor het dekken van de tafel voor een heerlijk diner? Daarvoor hebben ze prachtige borden ontworpen, mooi om naar te kijken en geweldig om te gebruiken!

HKliving servies  HKliving servies

Kortom, een collectie waar we graag ons interieur mee willen vullen! Laat u inspireren in onze winkel.

Bekijk hier onze openingstijden >

HKliving lamp 

HKliving Oval Dining Table Black HKliving hangstoel

Meer over onze woonmerken

Het was liefde op het eerste gezicht toen Nederlandse traditie de Mediterrane flair…

De Scandinavische woonstijl is tot op de dag van vandaag nog erg geliefd…

De naam Fabienne Chapot hoor je (misschien) niet voor het eerst! Fabienne Chapot…

Bekijk meer woonblogs >