Pip Studio

Het ontwikkelen van happy products for happy people. Dát is het motto van Pip Studio. Pip kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke kleuren, vintage bloemenpatronen en sprookjesachtige prints. Met een oog voor detail, specifieke afwerking en gelaagde designs slaagt Pip Studio erin om een sprankel te geven aan het dagelijks leven.

T/m 31 augustus 2019 ontvang je maar liefst 30% korting op het Pip Studio Royal servies multicolor!

Inspiratie uit het alledaagse leven
De collectie van Pip bestaat uit producten in vrolijke kleuren en dessins die een stukje blijdschap en vreugde geven. De ontwerpster van Pip Studio haalt haar inspiratie uit alledaagse dingen als wilde rozen in bloei en haar eigen parkiet Tjommy, die vaak terug te vinden is in haar collectie. Pip Studio ontwikkeld zijn collectie volgens een ‘Mix en Match’ concept: de verschillende producten zijn eindeloos met elkaar te combineren.

Bekijk het online servies van Pip Studio >

Nieuw: Pip Studio glazen
Water of sap tegenwoordig drinken in stijl? Dat kan met de nieuwe drink- en wijnglazen van Pip Studio! De versierde glazen met gouden stippen geven een prachtig effect aan de inhoud. Zo krijgt zelfs een glaasje water een luxe uitstraling! Lees meer over de nieuwe items van Pip > 

pip glas

Gordijnen en behang
De ontwerpen va Pip Studio staan bekend om het mooie kleurgebruik. Prachtige gordijnen gemaakt door Eijffinger; uitgevoerd in verschillende rijke materialen. Ontdek de collectie gordijnen en behang in onze winkel.

Pip behang Boer Staphorst

PiP gordijnen Boer Staphorst

Assortiment
Pip Studio heeft o.a.:

 

Bekijk online PiP Studio voor in de badkamer >

image-2016-08-05 (2)

Ervaar de vrolijke collectie bij Boer Staphorst
Op onze woonafdeling hebben we een ruime collectie van het vrolijke woonmerk Pip Studio. Van badjassen tot servies: we hebben het allemaal! Kom langs en ervaar deze vrolijke collectie. Neem alvast een virtueel kijkje op onze afdeling woondecoratie.

Binnenkijken afdeling woondecoratie >