Pip Studio

Het ontwikkelen van happy products for happy people. Dát is het motto van Pip Studio. Pip kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke kleuren, vintage bloemenpatronen en sprookjesachtige prints. Met een oog voor detail, specifieke afwerking en gelaagde designs slaagt Pip Studio erin om een sprankel te geven aan het dagelijks leven.

Pip Studio

Inspiratie uit het alledaagse leven

De collectie van Pip bestaat uit producten in vrolijke kleuren en dessins die een stukje blijdschap en vreugde geven. De ontwerpster van Pip Studio haalt haar inspiratie uit alledaagse dingen als wilde rozen in bloei en haar eigen parkiet Tjommy, die vaak terug te vinden is in haar collectie. Pip Studio ontwikkeld zijn collectie volgens een ‘Mix en Match’ concept: de verschillende producten zijn eindeloos met elkaar te combineren.

Bekijk het online servies van Pip Studio >

De nieuwe serviescollecties van Pip Studio

Pip Studio heeft vier nieuwe serviescollecties ontworpen.  Dit zijn de volgende collecties:

  • Blushing Birds Collection
  • Early Bird Collection
  • Floral Collection
  • Royal Collection

De ontwerpen van Pip Studio staan bekend om het mooie kleurgebruik en dit is ook terug te zien in de nieuwe collecties. Laat je inspireren door de nieuwe collecties van Pip Studio!

Pip Studio Pip Studio

Pip Studio Pip Studio

Blushing Birds Collection
In de collectie Blushing Birds komen verschillende elementen samen. Tropische vogels en exotische bloemen zijn gecombineerd met de klassieke Pip details. Fleur je tafel op met dit kleurrijke servies!

Pip Studio Pip Studio

Pip Studio Pip Studio

Early Bird Collection
In de collectie Early Bird is gebruik gemaakt van rustige kleuren en subtiele printjes langs de rand. Dit vormde de basis voor de collectie. Deze basis werd vervolgens gecombineerd met de illustratie van een kersenbloesem en een vogeltje. In tegenstelling tot de Blushing Birds collectie straalt de Early Bird collectie wat meer rust uit en dit geeft een romantisch effect.

Pip Studio Pip Studio

Pip Studio Pip Studio

Floral Collection
De Floral collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Deze collectie laat zien dat het mogelijk is om verschillende prints en kleuren te combineren. Mix & match erop los!

Pip Studio Pip Studio

Pip Studio Pip Studio

Royal Collection
Het servies uit de Royal collectie is gemaakt van verfijnd porselein. Het servies heeft historische elementen, zoals de print met vintage bloemen, gouden details en blauw geschilderde bloesems en takken, die wat weg hebben van Delfts Blauw. Al deze elementen samengevoegd geven een speelse en unieke uitstraling.

Pip Studio Pip Studio

Pip Studio behang

Naast Pip Studio servies verkoopt Boer Staphorst ook Pip Studio behang. Laat je inspireren door de verrassen door Pip Studio behang in vele kleuren en prints!

Pip Studio Pip Studio

Pip Studio Pip Studio

Bekijk ons Pip Studio assortiment online of kom langs in onze winkel!

Bekijk hier onze openingstijden >