vtwonen conceptshop

Op zaterdag 14 oktober 2017 is de tiende vtwonen conceptshop van Nederland bij Boer Staphorst geopend. In de vtwonen conceptshop vind je een uitgebreide vtwonen collectie. Vtwonen banken, tafels, stoelen, lampen, woonaccessoires en kleine mooimakers! Bekijk hier een sneakpeek van onze vtwonen conceptshop.

Feestelijke opening vtwonen conceptshop

Op zaterdag 14 oktober was de feestelijke opening van onze vtwonen conceptshop. De bezoekers konden snuffelen tussen alle vtwonen spullen. Daarnaast werden er leuke activiteiten georganiseerd zoals een vtwonen photobooth, interieuradvies van een vtwonen styliste en een workshop moodboard maken. Voor iedere bezoeker was er gratis een vtwonen magazine.

vtwonen limited editions

Uniek aan onze vtwonen conceptshop is het assortiment limited editions. Unieke woonaccessoires en meubels in de typische vtwonen basic-met-een-twist-stijl voor een zacht prijsje. Deze items zijn alleen online verkrijgbaar bij vtwonen of in onze vtwonen conceptshop. Met limited edition bedoelen we op = op, dus wees er snel bij!

Bekijk de openingstijden van onze vtwonen conceptshop >

vtwonen conceptshop limited editions

Sneekpeak vtwonen conceptshop

Bekijk hier een sneekpeak van onze vtwonen conceptshop

vtwonenshop

Naast de vtwonen conceptshop kun je bij ons altijd de allernieuwste vtwonen-collectie bewonderen en shoppen in onze nieuwe de vtwonenshop! Mooi en sfeervol ingericht. Hieronder vind je alvast een kleine sfeerimpressie van de vtwonenshop.

vtwonenshop Boer vtwonenshop Boer vtwonenshop Boer

Kom langs en ontdek onze nieuwe vtwonen conceptshop!

Bekijk de openingstijden  >