Magazine THUIS

Laden...
Magazine THUIS

THUIS, het leuke magazine wat dit najaar door ons wordt uitgebracht & jij zeker niet mag missen! Wij vinden dat ieder huis een thuis moet zijn. Een interieur wat jouw persoonlijkheid weerspiegelt, wat helemaal eigen is.

Noteer in de agenda! Donderdag 21 oktober komt ons allereerste, gratis magazine uit. Bovenaan deze pagina vind je een kleine sneak peek van het magazine. Wat er zoal in THUIS staat? Dat houden we verder nog even geheim, maar we kunnen wel verklappen dat het magazine jou gaat inspireren met verschillende stijlen en moodboards. Wil jij ervan verzekerd zijn dat jij de eerste bent die ons magazine in handen heeft? Dat kan! Schrijf je via onderstaand formulier in om als één van de eersten THUIS in handen te hebben.

Wanneer je je inschrijft om ons magazine te ontvangen, dan schrijf je jezelf automatisch ook in voor onze online woonkalender. Deze krijg je per mail opgestuurd. In onze woonkalender word je twee weken lang dagelijks voorzien van meer beelden en inspiratie uit het magazine. Daarnaast profiteer je ook van gepersonaliseerde kortingen die je zeker niet mag missen! Onze woonkalender is dus echt een verlengstuk van het magazine.

Vraag ‘m gratis aan!

Momenteel kun je ons magazine niet meer fysiek aanvragen, vanaf aanstaande donderdag kun je je inschrijven voor ons online magazine.

filter en sorteer