Woonkalender

Laden...
Woonkalender

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste woontrends, collecties en profiteren van gepersonaliseerde kortingen? Schrijf je dan in voor onze online woonkalender! In onze woonkalender word je twee weken lang dagelijks voorzien van o.a. de leukste weetjes, (woon)inspiratie & stijltips van onze interieurstylistes. Dit wil je zeker niet missen!

Noteer in de agenda! Donderdag 21 oktober start onze woonkalender, maar je kunt jezelf op ieder willekeurig moment inschrijven voor onze woonkalender als je deze graag wilt ontvangen. Om er zeker van te zijn dat jij als één van de eersten de woonkalender in de mail hebt, kun je je hieronder alvast inschrijven.

Wanneer je je inschrijft om onze woonkalender te ontvangen, dan wordt naar jou ook ons allereerste, gratis magazine THUIS opgestuurd! Wat er zoal in THUIS te lezen valt? Dat houden we nog even geheim, maar we kunnen wel verklappen dat het magazine jou gaat inspireren met verschillende stijlen en moodboards.

Schrijf je in voor de woonkalender!

Momenteel kun je ons magazine niet meer fysiek aanvragen, vanaf aanstaande donderdag kun je je inschrijven voor ons online magazine. 

filter en sorteer