Bond of Trust

Bond of Trust, onze tweede woontrend die wij graag uitlichten. De vrije vertaling van deze stijl is ‘vertrouwensband’ en dat is ook hoe wij het zien. We vinden het belangrijk dat je een band opbouwt met jouw interieur zodat je je daar thuis voelt. Want een thuis moet je koesteren! Ontdek hoe je je deze stijl eigen maakt.

Prachtige kleurencombinaties

Net zoals bij de woontrend Window of Opportunity staat natuur en duurzaamheid centraal. Niets voor niets spelen verschillende tinten groen een grote rol in de trend Bond of Trust. We begrijpen het goed wanneer je niet alleen de kleur groen wilt gebruiken. Maak daarom prachtige combinaties met donkere kleuren zoals zwart maar ook okergeel is een perfecte aanvulling in dit kleurenschema.

Nu gaan we iets van je vragen. Doe je ogen eens dicht en daag jezelf uit om na te denken hoe je woont. Heb jij een opgeruimd huis? Leef je duurzaam? Denk je na over de herkomst van de items die jij in huis hebt staan? Vragen waar sommige van jullie bewust mee bezig zijn, andere wellicht minder of helemaal. Bij Bond of Trust denken we hier wel over na. We vinden het belangrijk dat in een interieur duurzame en natuurlijke materialen te vinden zijn.

Zoals we eerder al aangaven, zien we in deze trend veel groentinten. Deze groentinten maken een verwijzing naar welzijn, een begrip waarbij de natuur de mensen bij elkaar samenbrengt. Kies je niet voor de groentinten op de muur, dan breng je groen in huis met behulp van planten. Naast het feit dat planten in huis super gezellig staan, heeft het ook een positief effect op de luchtvochtigheid in huis. Planten nemen namelijk zowel stofdeeltjes af, maar breken ook schadelijke stof af. Met dit in het achterhoofd creëren we een frisse start.

Een tikkeltje retro

Bond of Trust staat gelijk aan duurzaam en natuurlijk. Wees daarom bewust van de herkomst van jouw woonitems. Materialen zoals bamboe en hout zorgen voor die verbinding met de natuur. In combinatie met rotan creëer je een warme en fijne gevoel in huis. Tikkeltje retro is ook geoorloofd in deze woontrend. Dus leef je uit en combineer nieuwe items met de retro accessoires. De planten en groene tinten maken het geheel af en zorgen voor jouw groene geluk!

Duurzaamheid vinden wij ook een belangrijk issue. Bij de inkoop van onze producten in de winkel houden we hier dan ook rekening mee. We selecteren merken en/of producten die hun steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Nieuwsgierig welke merken en/of producten dit zijn? Klik dan op onderstaande link, in onze nieuwe blog gaan we hier namelijk verder op in.

Ontdek 6x groen doen

Houd je van groen in huis op welke manier dan ook? Dan past Bond of Trust helemaal in jouw interieur! In onze winkel vind je talloze items die passen in deze woontrend. Je kunt je ook online oriënteren in deze stijl. En zorg ervoor dat je jezelf deze stijl helemaal eigen maakt.

filter en sorteer