Life Vitamins

Ruik je die heerlijke geur van viooltjes en de zoetigheid van kauwgomballen? Dat doet ons denken aan onze laatste woontrend Life Vitamins. In deze woontrend staat kleur centraal. Want wij vinden dat je met kleur meer kunt dan je denkt. Reis met ons mee door deze kleurrijke wereld van Life Vitamins!

Geef jezelf een boost

In deze onrustige periode, die we meer en meer achter ons laten, hebben we levensvreugde nodig om de moed er met elkaar in te houden. We merken dat er een sterke behoefte is aan creativiteit en humor om de moed erin te houden. De afgelopen tijd zijn we ons bewust geworden van alles wat we bezitten. Maar zijn we er ook achter gekomen dat we een sterke behoefte hebben aan ontspanning en herstel. Alleen wel op een speciale manier, namelijk eentje waarbij zowel lichaam als geest een enorme boost krijgen.

In het interieur betekent dit dat we snakken naar een ruimte die ons doet denken aan een utopisch kuuroord. De ruimte is hierbij opgebouwd uit spannende & uitgesproken pasteltinten aangevuld met neonaccenten. Deze combinatie van zachte tinten met transparante materialen en ronde vormen zorgen voor ontspanning. Ze doen ons ontspannen aan de hectische afgelopen periode.

Een kwestie van durven

Op de kleurkaart van de woontrend Life Vitamins nemen we wit- en grijstinten als basis. Deze combineren we met felle pastellen en pastel-neontinten. Wit zorgt ervoor dat er een goede balans is en dat de kleuren niet te heftig worden. De kleuren worden toegepast op transparante en semi-transparante oppervlakten, waardoor een waterig effect ontstaat. Deze combinatie van wit en lichte houtkleuren met kleuren zoals pastel, blauw, geel, oranje en roze laten de ruimte stralen. Want kleur in huis brengt levensvreugde en positiviteit.

Bij Life Vitamins wordt er een combinatie gemaakt van ronde en rechte vormen. De aandacht ligt naast enkele strakke vormen vooral dus op de ronde en afgeronde vormen, welke vaak afgeleid zijn van hele of halve cirkels. De gebruikte dessins zoals overlopende strepen en golfpatronen zijn geïnspireerd op watereffecten. Daarbij is ruimte voor vervaagde tropische dessins in felle kleuren.

De materialen zijn geïnspireerd op de transparantie van water en gel. Bij Life Vitamins zijn de meest voorkomende materialen zijn gekleurd glas, transparant textiel, glas en metaal. De frisse en kleurrijke snoepkleuren maken het een bonte bedoeling, hoe gezellig staat dat?!

Met de woontrend Life Vitamins zorg je voor levensvreugde en positiviteit in huis. Niks  is te gek binnen deze woontrend, het is gewoon een kwestie van durven! Dus sla je slag en ga lekker shoppen. Leef je uit, wees creatief en maak van jouw interieur een power house. Kom Life Vitamins ontdekken in onze winkel of shop hieronder online zodat je direct aan de slag kunt!

filter en sorteer