Window of Opportunity

Tadaaa, Window of Opportunity is onze eerste woontrend! Een trend die zich omschrijft als eenvoudig, basic met een oase van luxe. Maar dat wij het basic omschrijven, betekent zeker niet dat deze woontrend saai is. Integendeel, dit is een woontrend waarmee je tot rust komt. Stap je mee in de belevingswereld van Window of Opportunity?

Creëer een balans in jouw interieur

Het jaar 2020 was voor iedereen een jaar om nooit te vergeten. Het werd een periode van veel thuiswerken, privé en werk met elkaar combineren, thuisonderwijs geven aan de kinderen en ga zo maar door. We kwamen in een wereld terecht waarin we helemaal op onszelf aangewezen waren. Des te meer hebben we daarom nu meer behoefte aan een oase van rust. Met Window of Opportunity wordt er een balans gecreëerd in jouw interieur.

In veel opzichten zien we het jaar 2022 als een nieuwe, frisse start. We nemen verantwoordelijkheid voor de nieuwe wereld en zorgen er samen voor dat de wereld verbetert wordt. Ontspullen is een hot item, net als oude gewoontes te doorbreken. In jouw interieur vraagt dat dus om heldere, opgeruimde ruimtes waarbij we flexibeler omgaan met ons huis.

De basis van de kleurkaart in deze trend is toch wel wit met als sterke contrastkleur zwart. Nog gaver is het wanneer je deze kleuren combineert met grijs. Maar zorg er wel voor dat de contrastkleuren niet gaan overheersen. Breng deze juist gedoseerd aan, om de frisse uitstraling van het wit in de ruimte te versterken. Daarbij geven de contrastkleuren de multifunctionaliteit van de meubelen in de ruimte aan.

Gebaseerd op de natuurlijke structuren

De vormen in dit interieur zijn bewust eenvoudig en strak om rust te creëren. De items zijn multifunctioneel, omdat de ruimtes tegenwoordig verschillende functies hebben zoals een thuiskantoor. Dessins in deze trend zijn eigenlijk niet belangrijk, omdat we rust en eenvoud willen hebben. Wanneer er patronen aanwezig zijn, dan zijn deze meestal gebaseerd op natuurlijke structuren. Denk hierbij aan marmer en lichte houtsoorten.

Eigenlijk wordt er in deze trend een mix gemaakt van harde en zachte materialen. Waarbij we ook veel het gebruik zien van rotan items. De meest gebruikte materialen zijn gerecycled of recyclebaar. Dit geeft het materiaal weer een frisse uitstraling. Daarbij is het gebruik van deze items praktisch en multi-inzetbaar.

Wanneer je Window of Opportunity in jouw interieur wilt toepassen. Zorg dan voor een neutraal kleurenpalet gecombineerd met natuurlijke materialen. Er wordt hierdoor een balans en een oase van rust in huis gecreëerd. Laten we 2022 vol goede & frisse moed beginnen! Wij zijn er klaar voor!

Zie jij Window of Opportunity al helemaal in huis tot zijn recht komen? Kom dan langs in onze winkel en shop de bijbehorende items van deze trend. Of bekijk alle items van deze stijl bij ons online en beleef Window of Opportunity.

filter en sorteer