Workshop flessentuin

Dit is absoluut de trend van dit moment, het maken van een flessentuin. Je ziet ze overal, deze leuke eyecatcher voor in huis en dat is niet voor niets. Want wanneer je eenmaal deze minituin hebt, dan heb je er weinig omkijken naar. En jij kan nu zelf aan de slag met dit mini-ecosysteem. Want op zaterdag 2 november komt Marjanne van Marjannemaakt in onze winkel een workshop flessentuin maken geven. Schrijf je snel in! 

Workshop flessentuin

Je hoeft geen groene vingers te hebben om aan deze workshop deel te nemen. Wel heb je een klein beetje geduld nodig, want alles gaat door de hals van de fles naar binnen. Tijdens de workshop op 2 november leer je hoe de planten in de fles gaan en wat er nodig is om de fles daarna mooi te houden. Na de workshop ga je naar huis met je eigen flessentuin, hoe leuk is dat.

Workshop flessentuin

Op zaterdag 2 november zijn er in onze winkel vier workshop gepland. En voor maar 29,95 euro kun jij meedoen! Dit is inclusief hapje/drankje en alle onkosten. Marjanne zorgt ervoor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn. De eerste workshop begint om 10.00 tot 11.00 uur. De tweede workshop staat gepland van 11.45 tot 12.45 uur, de derde workshop van 13.45 – 14.45 uur en de laatste workshop van 15.30 – 16.30 uur. Dus wacht niet langer en schrijf je in via onderstaand formulier.

De eerste workshop van 10.00 – 11.00 uur zit al vol! En de tweede workshop van 11.45 – 12.45 uur zit ook vol! Ook zit de derde workshop van 13.45 – 14.45 uur vol!

Datum: zaterdag 2 november 2019
Tijd: verschillende workshoptijden
Waar: Boer Staphorst
Maximaal aantal personen: 15 personen per workshop

Schrijf je hier in voor de workshop!

Schrijf je in voor de workshop flessentuin maken.
 • Geef het tijdstip aan waarop je de workshop wilt volgen.
Workshop flessentuin

4 reacties

 1. Meylinh - Hallo,

  Ik wil graag de volgende personen inschrijven voor de workshop:
  – Patricia
  – Karen
  – Meylinh

  Het gewenste tijdstip is van 10:00 tot 11:00.

  Met vriendelijke groet,
  Meylinh Krale

  • Danique Pierik - Hallo Meylinh,

   Dankjewel voor de aanmeldingen! Ik ga deze even doorvoeren, dan ontvang je zometeen een ontvangstbevestiging van mij per persoon/inschrijving.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 2. Astrid - Ik zou graag samen met mijn dochter Vera de workshop willen doen van 10.00 uur tot 11.00

  • Danique Pierik - Hallo Astrid,

   Dankjewel voor de aanmeldingen! Ik ga deze even doorvoeren, dan ontvang je zometeen een ontvangstbevestiging van mij per persoon/inschrijving.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *