Workshop macramé wandhanger

Helaas! De workshop macramé wandhanger maken zit VOL. Houd onze agenda in de gaten voor de andere activiteiten.

Bekijk onze agenda >

Terug van weggeweest, het macrameeën uit de jaren ’70/’80! Een soort knooptechniek waar je verschillende dingen mee kunt maken zoals plantenhangers en wandhangers. En dat laatste kun je nu leren! Want Rianne van Studio-Spin komt op vrijdag 28 december bij Boer Staphorst een “workshop macramé wandhanger maken” geven. Maar let op, de workshop is erg geliefd dus schrijf je snel in! Want vol is vol!

Workshop macramé wandhanger

Je kunt zelf aan de slag gaan met deze leuke techniek. Op vrijdag 28 december zijn er twee workshops macramé wandhanger gepland. Je kunt dan kiezen uit verschillende kleuren touw en eventueel kun je veertjes toevoegen om de wandhanger extra hip te maken! En voor maar 29,50 euro kun jij meedoen! Dit is dan inclusief hapje/drankje en alle onkosten. Rianne zorgt ervoor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn.

Workshop macramé

De eerste workshop begint om 09.30 tot 12.30 uur. De tweede workshop staat gepland van 14.00 tot 17.00 uur. Aan het einde van de workshop neem je natuurlijk je eigen gemaakte macramé wandhanger mee naar huis. Dus wacht niet langer en schrijf je in via onderstaand formulier.

Datum: vrijdag 28 december 2018
Tijd: van 09.30 tot 12.30 uur of van 14.00 tot 17.00 uur
Waar: Boer Staphorst
Maximaal aantal personen: 10 per workshop

Schrijf je hier in voor de workshop!

Het maximaal aantal inschrijvingen is helaas bereikt.

Workshop macramé

8 reacties

 1. hillyvisscher - Goede morgen..krijg ik reactie op mn verstuurde mail voor workshop macrame?
  Kan niet zien of hij verstuurde is..

  • Danique Pierik - Goedemorgen Hilly,

   Bedankt voor je aanmelding. Je krijgt een mail over je aanmelding voor de workshop. Maar het kan voorkomen dat deze in de spam terecht is gekomen.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 2. Henny Postma-Kloosterman - Is dit ook geschikt voor twee tieners van 11 en 12 jaar?

  • Danique Pierik - Hallo Henny,

   Bedankt voor je reactie! De workshop is ook geschikt voor tieners van 11 en 12 jaar. In principe is het alleen knopen en dat moet je even onder de knie krijgen. Als de kinderen creatief zijn, dan moet het zeker lukken. Maar anders is Rianne er ook nog om te ondersteunen.

   Hopende je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 3. Henny Prins - Heel erg jammer dat de workshop Macrame (al) vol zit, ik had erg graag mee willen doen, op de lagere school heb ik het mogen leren, ik heb er een boekje van en wilde altijd nog wat maken, een tas of zo. Maar helaas, daar is nooit wat van gekomen. Toen ik dit las, dacht ik, dit is mijn kans, ik schrijf mij in, maar helaas te laat. Tien personen is niet erg veel. En in de vakantie en kinderen zijn welkom, dan is de workshop snel vol. Is het misschien een idee om hier een vervolg aan te geven?

  Wat mij betreft graag,
  Ik hoor graag van u,
  met vriendelijke groeten,
  Henny Prins

  • Danique Pierik - Goedemorgen Henny,

   Bedankt voor uw reactie. Erg leuk dat u zo enthousiast bent over het macrameeën en kent van de lagere school. Ik begrijp goed wat u bedoelt over dat de workshop zo snel vol zit, maar dit heeft een reden. Omdat niet iedereen de techniek van het macrameeën beschikt, heeft Rianne aangegeven dat ze maximaal 10 personen voor workshop wil hebben. Met 10 personen kan ze iedereen de aandacht geven die dat wil, met meer wordt dat voor haar lastiger.

   Dit is de vierde keer in het jaar dat we deze workshop organiseren en telkens is er weer genoeg animo. Dus de kans is groot dat we hier weer een vervolg aan geven, maar wanneer is nog niet bekend. Dat moet dan nog overeengestemd worden met Rianne. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 4. Geke Koopmans - Hallo, wat jammer dat de workshop vol zit. Ik dacht echt dat het zaterdag was i.p.v. vrijdag. Verkeerd opgeslagen. Ik hoop dat de workshop nog een keer start dan geef ik me direct op en kan ik genieten van deze workshop. Veel succes voor vandaag. Groetjes Geke.

  • Danique Pierik - Hallo Geke,

   Bedankt voor je reactie! Wat jammer dat je dacht dat het op zaterdag was. De workshops waren afgelopen vrijdag weer erg geslaagd, dus ik verwacht dat we deze binnenkort nog een keer zullen geven. Er is namelijk telkens veel animo voor deze workshops. Gewoon even goed in de gaten houden op onze website en social media en dan kan je vast en zeker genieten van deze workshop.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *