Workshop Pure & Original

Nu de successen van de voorgaande workshops, organiseert Pure & Original op vrijdag 28 december weer twee verfworkshops bij Boer Staphorst! Want wordt het weer eens tijd om de muur te voorzien van een likje verf? En wil jij graag een mooie wand met kalkverf of betonlook? Dan is dat mogelijk met de verven van Pure & Original!

Pure & Original bij Boer Staphorst

Inhoud workshop

Op vrijdag 28 december geeft Pure & Original instructeur Jurjen twee workshops. In een dagdeel leer je alles over Fresco kalkverf of Marrakech Walls. Fresco kalkverf is geschikt voor binnenshuis en heeft een 100% authentieke kalkverfuitstraling. Marrakech Walls heeft een bijzonder uitstraling, omdat deze verf is ontwikkeld om eenvoudig een betonlook op je muur te creëren. Na de uitleg ga je natuurlijk ook zelf aan de slag en ga je vol inspiratie en met 1 of 2 zelfgemaakte stalen naar huis.

Pure & Original - Fresco kalkverf Fresco kalkverf - Boer Staphorst Marrakech Walls - Boer Staphorst

Programma workshop

In de ochtend wordt de workshop Fresco kalkverf gegeven, deze workshop begint om 10:00 uur tot 12:30 uur. De workshop over Marrakech Walls vindt in de middag plaats van 13:30 uur tot 16:00 uur.

Kosten workshop

De kosten voor de 2,5 uur durende workshop zijn 65 euro per persoon, dit is inclusief een hapje/drankje en alle onkosten. Na het deelnemen ontvang je een voucher ter waarde van 40 euro te besteden aan Pure & Original verf bij ons in de winkel. Dit betekent dat je aan het einde van de workshop maar 25 euro voor de workshop hebt betaald. Ook krijg je je zelfgemaakte stalen en een goodiebag mee naar huis.

Marrakech Walls - Pure & Original

Aanmelden workshop

Via de website van Pure & Original kun je je aanmelden voor de workshop Fresco kalkverf of Marrakech Walls.

Meld je aan >

Datum: vrijdag 28 december 2018
Waar: Boer Staphorst
Georganiseerd door: Pure & Original
Maximaal aantal personen: 10 per workshop

Zien we je vrijdag 28 december? Alvast een gezellige en leerzame dag!

Pure & Original

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *