Workshop String Art – vaas

Ga op zaterdag 20 april aan de slag met het maken van een vaas tijdens de workshop String Art. Want String Art is bezig met een comeback, een eenvoudige en leuke manier om je eigen kunstwerk te maken.

Wat is het?

String Art is letterlijk vertaald draad- of koordkunst. Je omwikkelt met draad spijkers die je hebt vastgemaakt in hout. De spijkertjes zijn dan geslagen in de vorm van een figuur. Door met de draadjes de vorm in te vullen, wordt het figuur zichtbaar.

Workshop String Art

Workshop String Art

Tijdens deze workshop maak je een leuke vaas op een steigerhouten plank van 20 x 30 cm. Op zaterdag 20 april is er een workshop gepland, begeleid door Savannah Berghuis. En voor maar € 17,50 kun jij meedoen! De workshop begint om 11.00 tot 12.30 uur.

Neem eens een kijkje op de Instagram van Savannah >

Workshop String Art

Voor maar € 17,50 heb je dus je eigen String Art op hout. Tijdens de workshop gebruik je een steigerhouten plank van 20 x 30 cm waarbij je zelf de vaas mag ontwerpen, 3 mooie tulpen voor in de vaas krijgt en verschillende kleuren draad mogelijk zijn. De workshop is inclusief alle materialen en koffie/thee met wat lekkers. Aan het einde van de workshop neem je natuurlijk je eigen gemaakte String Art mee naar huis.

Workshop String Art

Datum: zaterdag 20 april 2019
Tijd: van 11.00 tot 12.30 uur
Waar: Boer Staphorst
Maximaal aantal personen: 10 per workshop

Schrijf je in voor één van de workshop!

Workshop String Art

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *