Workshop String Art

String Art was populair in de jaren ’70, maar is nu bezig met een comeback. Het is een eenvoudige en leuke manier om je eigen kunstwerk te maken. Je hebt weinig materialen nodig en je kunt gemakkelijk persoonlijkheid aan je muren toevoegen.

Wat is het eigenlijk?

Maar wat is het nu eigenlijk voor degene die het nog niet kennen? String Art is letterlijk vertaald draad- of koordkunst. Bij String Art omwikkel je met draad spijkers die je hebt vastgemaakt in hout. De spijkertjes zijn geslagen in de vorm van een figuur. Door met de draadjes de vorm in te vullen, wordt het figuur zichtbaar.

Workshop String Art Workshop String Art

Het is zeker geschikt voor beginners, omdat je hiervoor geen speciale vaardigheden nodig hebt. Je kunt het zo moeilijk maken als je wilt met het figuur dat je maakt.

Workshop String Art

Je kunt nu dus zelf aan de slag met dit leuke kunstwerk. Op vrijdag 21 december zijn er twee workshops String Art gepland, begeleid door Savannah Berghuis. En voor maar 15 euro kun jij meedoen! De eerste workshop begint om 09.30 tot 11.00 uur. De tweede workshop staat gepland van 12.30 tot 14.00 uur.

Neem eens een kijkje op Savannah haar Instagram >

Workshop String Art

Voor maar 15 euro heb je dus je eigen String Art op hout. De workshop is inclusief alle materialen en koffie/thee met wat lekkers. Aan het einde van de workshop neem je natuurlijk je eigen gemaakte String Art mee naar huis. Dus wacht niet langer en schrijf je in via onderstaand formulier.

Datum: vrijdag 21 december 2018
Tijd: van 09.30 tot 11.00 uur of van 12.30 tot 14.00 uur
Waar: Boer Staphorst
Maximaal aantal personen: 10 per workshop

Schrijf je in voor één van de workshops!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor deze workshop!

Workshop String Art

2 reacties

 1. Renske - Hoi kan een kind van 10 hier ook aan mee doen?
  Zo ja dan zou ik graag 2x de middag cursus willen bijwonen. Ipv 1x de ochtend…

  Groet Renske Prins

  • Danique Pierik - Hallo Renske,

   Een kind van 10 jaar kan ook zeker aan de workshop deelnemen mits hij/zij goed kan timmeren. Maar dat moet vast en zeker goed komen. Ik neem even via de mail contact met je op over de inschrijvingen.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *