Klanten over Boer Buiten

Bij Boer Buiten staat tevredenheid voorop en daarom hechten we veel waarde aan onze reviews. Deze geven ons inzicht in de ervaringen van onze klanten en mogelijkheden tot verbetering. Op Opiness staan vele ervaringen van onze klanten. Hier zijn wij blij mee en horen ook graag uw ervaring.

Ervaring familie Harink
‘Ons zoontje kan nu heerlijk zijn middagslaapje doen in een koele, donkere slaapkamer dankzij Boer Zonwering. Wij zijn erg tevreden over de extra service en goede adviezen die we kregen van de monteurs’.

Lees meer over de ervaring van de familie Harink >

Een aantal reviews van onze klanten over Boer Buiten op Opiness:

Deel ook uw ervaring met Boer Buiten>


Een jaar geleden lounge set gekocht, vorige week was 1 kussen stuk. Langs geweest in de winkel, kussen werd gemaakt en vanwege afstand werd ons aangeboden het kussen op te sturen! Super geregeld en gister het kussen weer gekregen via de post!


Service en advies van begin tot aan het einde van de producten die je koopt, afspraak is afspraak ook qua levering en montage producten. Ruim aanbod alles onder een dak maakt u zich over de prijs geen zorgen!


Wij zijn heel tevreden over Boer Staphorst. Ook over de installatiewerkzaamheden hier in ons huis. Wij hadden verschillende zaken gekocht bij Boer. Van offertetraject tot oplevering hebben wij ervaren als zeer professioneel en het gevoel dat we ontzorgd werden door medewerkers van Boer.


Ook ervaring met Boer Buiten? Deel uw ervaring met ons op Opiness.

Bekijk meer reviews van Boer Staphorst op Opiness >