Projecten zonwering

Bij Boer Staphorst vindt u een veelzijdig assortiment van onder andere zonwering en screens. Alles wordt voor u op maat gemaakt en ook voor de montage kunt u bij ons terecht. Onze zonweringsspecialist helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale zonwering aan de hand van uw persoonlijke wensen.

Plan direct uw afspraak met onze zonweringsspecialist >

Verano screens - Boer Staphorst

Verano zonwering

Boer Staphorst is officieel dealer van Verano®, een toonaangevend merk in de zonweringsbranche. Met de ruime collectie aan buitenzonwering is er daarom voor iedereen een passende oplossing. Verano® staat daarnaast ook garant voor hoge kwaliteit en snelle levering.

Lees meer over Verano® >

Projecten zonwering

Het belang van de juiste zonwering is groot. Bij Boer Staphorst hebben we verschillende mogelijkheden zonwering en screens. Want bent u bijvoorbeeld op zoek naar professionele zonwering en screens voor kantoren, scholen of horeca met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding? Dan bent u bij ons aan het goede adres, want dit is ook bij ons mogelijk!

Waarom zonwering voor kantoren, scholen en horeca?

Goede zonwering draagt bij aan een optimaal leef- en werkklimaat. Het is belangrijk dat u zich prettig en comfortabel voelt in de ruimte waarin u werkt. Wanneer u buitenzonwering gebruikt, wordt de warmte tot 95% geweerd. Gecombineerd met “natuurlijke ventilatie” heeft u dan een gezonde en stimulerende omgeving.

Verano zonwering - Boer Staphorst

De gebouwen van kantoren, scholen en horeca hebben over het algemeen grote ramen. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en een ruimtelijk effect, maar op zonnige dagen komt er veel zonlicht binnen. Hoe lekker dit soms ook is, de zon moet geen storende factor zijn wanneer u aan het werk bent. Want door de warmte lopen de temperaturen in de kantoren langzaam op en daardoor neemt de concentratie steeds meer af. Door te kiezen voor zonwering of screens blijft de temperatuur aangenamer, omdat u zo het zonlicht zelf kunt bedienen. Ook helpt zonwering het zicht te behouden op beeldschermen, tv’s en digitale schoolborden. Maar met zonwering of screens behoudt u wel het contact met de buitenwereld, omdat er nog naar buiten gekeken kan worden.

Verano screens - Boer Staphorst

Daarnaast levert het gebruik van zonwering en screens ook nog eens financiële voordelen op. Want het is bewezen dat een gebouw koelen maar liefst 3x duurder is dan een gebouw verwarmen. Wanneer u gebruikt maakt van de juiste zonwering en screens in combinatie met natuurlijke ventilatie zijn energie-belastende koelapparaten bijna niet meer nodig.

Verano screens - Boer Staphorst

Interesse gekregen in zonwering of screens voor uw kantoor, school of horecaonderneming? Maak een afspraak met onze zonweringsspecialist.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - zonwering

Heeft u een vraag over onze zonwering of wilt u een afspraak maken? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden