Screens

Met de screens van Verano® is uw raam volledig bedekt. Bij Boer Staphorst vindt u screens in diverse modellen en afmetingen. Elk soort heeft zijn eigen eigenschappen. Dus zit er altijd gegarandeerd een type bij dat perfect bij uw situatie past.

Wat is een screen?

Een screen is een vlakhangende zonwering aan de buitenkant van een raam. Doordat het doek strak tegen het raam aan hangt, krijgt zonlicht geen kans, zelfs geen zijdelingse lichtinval. Met een screen voor uw ramen blijft de warmte buiten, blijft uw interieur beschermd tegen verkleuring en heeft u veel privacy. Een screen is daarmee uiterst effectief: zonlicht en warmte krijgen daarom geen kans om binnen te dringen.

Verano screens - Boer Staphorst

De screens van Verano® zijn extra windvast en zorgen dus voor extra privacy. Daarnaast zorgt vlakhangende zonwerende stof ervoor dat zonlicht en warmte optimaal wordt gefilterd. Deze vorm van zonwering is niet alleen een functionele oplossing voor het raam, maar kunnen ook toegepast worden in een terrasoverkapping. Kortom, effectieve zonwering met vele mogelijkheden!

Assortiment screens

Zoals duidelijk is geworden zijn screens te verkrijgen in verschillende modellen en afmetingen. Het assortiment screens bij Boer Staphorst is onderverdeeld in drie types:

Standaard screens

De standaard screen is een effectief en prijsvriendelijk basismodel wat betreft screens. Ze zijn in vele mogelijkheden beschikbaar tegen een eerlijke en aantrekkelijke prijs. Een standaard screen glijdt langzaam tussen twee geleiders naar beneden. Deze bieden optimale bescherming tegen de zon en hinderlijke schitteringen/weerkaatsingen. En dankzij de windvaste constructie geniet u van topkwaliteit!

Verano standaard screen - Boer Staphorst

Elektrisch bediend met een fluisterstille motor, zo werken de standaard screens. U kunt eventueel ook kiezen voor een extra optie zoals een afstandbediening zodat u uw screens op afstand kunt openen en sluiten. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en in meer dan 90 stijlvolle doekkleuren. Zo is er altijd een passende oplossing voor u op maat. Het typenummer van de screen hangt samen met de afmeting van de bovenbak. Dus hoe groter de bovenbak, hoe hoger en breder de maximale afmeting van het doek kan zijn.

Ritzscreens

Naast standaard screens zijn er ook Ritzscreens. De naam zegt het misschien al een beetje, maar hierbij wordt het zonwerende doek over de gehele lengte en volledige zijkanten vastgeritst in de geleiders. Dit zorgt ervoor dat het model windvast is en het doek mooi en strak gespannen staat. Doordat er geen kieren kunnen zitten tussen het doek en de geleider, krijgen zonlicht en insecten geen kans om binnen te komen.

Er zijn verschillende soorten Ritzscreens, dus voor ieder raam is er een passend model beschikbaar. Type V540 is bijvoorbeeld een instapmodel en ideaal bij kleine en middelgrote ramen. Bij grotere ramen wordt de V599 geadviseerd, deze XL-variant kan worden toegepast bij ramen van wel 6 meter hoog en heeft een speciale bovenbak die stijlvol is vormgegeven. Ritzscreens bedient u standaard door middel van een elektrische motor. Zo geniet u van optimaal comfort & is een Ritzscreen de betrouwbare oplossing van topkwaliteit!

Verano ritzscreens - Boer Staphorst

Verduisterende screens

Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van verduisterende screens. Deze worden meestal aan de binnenzijde van een raam bevestigd voor een optimale lichtinval en de verduisterende coating vaak niet tegen alle weersomstandigheden bestand is. Wilt u het toch liever aan de buitenkant? Dan is een andere optie rolluiken. Rolluiken zijn vergelijkbaar met screens, maar het belangrijke verschil is dat rolluiken volledig verduisterend zijn dus uitermate geschikt voor uw slaapkamer.

Bekijk ons assortiment rolluiken >

Verano rolluiken - Boer Staphorst

Verkrijgbaar in vele kleuren

De screendoeken van Verano® zijn van topkwaliteit, brandvertragend en in meer dan 90 kleuren verkrijgbaar. Laat u inspireren door de kleurencollectie:

Bekijk de Vitro Colors >
Bekijk de Metro Colors >

Advies op maat

Twijfelt u bijvoorbeeld tussen screens of rolluiken? Onze zonweringsspecialist helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Het is bij ons mogelijk om alles op maat te laten maken afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Dus heeft u een vraag over de screens? Via onderstaand formulier kunt u dan uw vraag stellen. Wilt u liever direct een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden