Verandazonwering

Op zonovergoten zomerdagen kan het behoorlijk warm worden in een serre of op uw veranda. Daarnaast kan het zonlicht uw spullen behoorlijk laten verkleuren. Met een verandazonwering van Verano® creëert u een aangename temperatuur en beschermt u uw spullen tegen verkleuren.

Voordelen verandazonwering

Op de warme zomerdagen wordt het snel warm onder uw terrasoverkapping. Met verandazonwering kunt u de temperatuur optimaal regulieren. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in uw terrasoverkapping zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven! Ook in de winter is verandazonwering ideaal om de laaghangende zon te weren.

Oslo verandazonwering

De Oslo wordt aan de bovenzijde, het ‘dak’, geplaatst. Dit biedt u optimale bescherming tegen de zon en warmte. Met zijn breedte van maar liefst 9 meter, zonder enige stabiliteit en/of stevigheid te verliezen, is de Oslo ideaal voor brede terrasoverkappingen, veranda’s en serres. De Oslo wordt standaard geleverd met elektrische bediening van het kwaliteitsmerk Somfy.

Verano Oslo

Bekijk ook onze terrasoverkappingen >

Malmo verandazonwering

De Malmö wordt ook aan de bovenzijde geplaatst. Op deze manier wordt de zon en warmte effectief geweerd voordat deze uw terrasoverkapping, serre of veranda kunnen binnendringen. Daarnaast is de Malmö ook toepasbaar als pergola zonwering. Kortom: investeren in één product, en er twee ontvangen!

Net als bij een terrasoverkapping staat de Malmö op zeer stevige en robuuste palen. Dat maakt deze zonwering goed bestand tegen harde wind. Wanneer u wilt genieten van de open lucht, rolt u het doek eenvoudig in! Ook is de Malmö standaard uitgerust met elektrische bediening van het topmerk Somfy.

De Malmö kunt u helemaal zelf samenstellen: u kunt kiezen uit verschillende kleuren en aluminium frames. Zo vindt u altijd een combinatie die past bij uw huis en tuin!

Malmo verano

Tallinn verandazonwering

De Tallinn wordt aan de binnenzijde van een veranda, terrasoverkapping of serre geplaatst. Het zonwerende doek is gedrapeerd aan de onderzijde en hangt dus niet strak gespannen over het dak. Hiermee is de Tallinn een extra sfeervol! De speciale profielen van dit type zonwering zorgen ervoor dat deze prefect past onder de Iseo terrasoverkapping van Verano.

De Tallinn kunt u eenvoudig met de hand bedienen.

verano tallinn

Hamar veranderzonwering

Iedereen vindt het fijn om zelf temperaturen te kunnen reguleren, de Hamar verandazonwering helpt u daarbij. De zonwering is namelijk standaard voorzien van elektrische bediening. Wilt u genieten van het zonnetje dat door het glas van uw terrasoverkapping schijnt? Dan kun je het doek opgesloten in de behuizing houden. Wordt het te warm dan creëert u heel gemakkelijk schaduw door het doek uit te rollen.

Het bijzondere aan de Hamar verandazonwering, is dat deze wordt bevestigd aan de binnenzijde van uw terrasoverkapping. Het zonwerende doek blijft dus altijd droog, ongeacht of het buiten regent of niet. Daarnaast zorgt de zonwering voor een warme aankleding in uw terrasoverkapping

verano hamar

Plissé verandazonwering

De Plissé is speciaal voor buitengebruik. Deze is gemaakt van speciale plisséstoffen die waterafstotend zijn en een geschikte UV-stabiliteit hebben. De Plissé hangt aan de binnenzijde en wordt daarmee nooit direct blootgesteld aan invloeden van buitenaf. De Plissé kan gemakkelijk met de hangreep of bedieningsstang in- en uit worden geschoven. Zo heeft u de hoeveelheid schaduw zelf in de hand. Kortom, een zeer effectieve een sfeervolle vorm van verandazonwering voor uw terrasoverkapping, veranda of serre!

De Plissé heeft een maximale breedte van 900 mm en een maximale hoogte van 4000 mm. Binnen deze afmetingen kunt u helemaal zelf de maat van uw terrasoverkappingplissé bepalen. Elk product wordt volledig voor u op maat gemaakt. Daarnaast heeft u de keuze tussen de kleuren lichtgrijs of gebroken wit.

verano plisse

De plissé is ideaal voor bijvoorbeeld de Garda Terrasoverkapping >

Lamellendak

Een lamellendak geeft u nog meer het buitenleven gevoel. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen bepaalt u helemaal zelf de mate van zonlicht op uw terras! Daarnaast kunt u de perfecte mate van ventilatie kiezen.

verano lamellendak levanto

Door het ruime assortiment aan verandazonwering van Verano® is er altijd een passende oplossing bij uw persoonlijke situatie. Onze zonweringsspecialist helpt u graag verder aan de hand van een persoonlijk advies. Heeft u een vraag over zonwering? Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Of wilt u een afspraak maken met onze zonweringsspecialist? Vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden