Verano®

Boer Staphorst is officieel dealer van Verano® zonwering. Verano® is, sinds de oprichting in 1990, een toonaangevend merk en een begrip in de zonwering branche. Met haar ruime collectie aan buitenzonwering is er voor iedereen een hoogwaardige zonweringoplossing. Verano staat garant voor hoge kwaliteit en snelle levering.

Verano® zonwering

Verano® is een innoverend merk dat continu aan het doorontwikkelen is. Het doel van Verano® is om zonwering te leveren dat voor optimaal comfort zorgt in- en rondom uw huis. Denk aan het veilige gevoel dat uw krijgt met een robuust rolluik, of het genot dat u beleeft onder een prachtige, schaduwrijke terrasoverkapping. Doordat innovatie een essentiële rol speelt, weet u zeker dat uw product voldoet aan de laatste trends en normen.

Verano windschermen - Boer Staphorst

Daarnaast draagt u met de producten van Verano® bij aan een duurzaam milieu. In de zomer houdt de zonwering de warmte en het licht tegen zodat het binnen lekker koel blijft. In de winter daarentegen werkt de zonwering juist isolerend. Afhankelijk van het seizoen hoeft u minder te stoken of te koelen en bespaart u energie.

Verano® is ook een internationale speler op de projectenmarkt. Zo hebben ze onlangs een wolkenkrabber in Londen mogen voorzien van meer dan 6000 screens. Ze hebben een team van deskundige projectmedewerkers die nauw samenwerken met architecten en aannemers.

Professionele zonwering nodig voor kantoren, scholen of horeca? >

Riva zonwering - Verano

Voordelen van Verano® zonwering

  • Langere levensduur door de hoogwaardige kwaliteit;
  • Speciaal op maat gemaakt;
  • Altijd garantie vanuit de fabriek (2 – 5 jaar);
  • Snelle levering;
  • Altijd veilige producten volgens de Europese Normen (CE gemarkeerd);
  • U draagt bij aan een duurzaam milieu doordat een product van Verano energie bespaart;
  • Eenvoudig en makkelijk te bedienen;
  • Het zorgt voor comfort in uw huis of tuin.

Zonwering op maat

De producten van Verano® worden in Nederland op maat geproduceerd en zijn daarmee afgestemd op uw persoonlijke wensen en situatie. Bovendien optimaliseren ze hun producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. Zo weet u zeker dat u producten hebt die voldoen aan de laatste normen.

Verano ritzscreens - Boer Staphorst

Persoonlijk advies

Van professionele zonwering tot screens voor kantoren, scholen en horeca: bij Boer Staphorst vindt u het allemaal. Heeft u interesse in nieuwe zonwering? Dan helpen we u graag aan de hand van een persoonlijk advies, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Heeft u een vraag over zonwering of wilt u een afspraak maken met onze zonweringsspecialist? Via het onderstaande formulier kunt u uw vraag stellen. Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden