Windschermen

Bij het aanleggen van een terras wordt niet altijd rekening gehouden met de windrichting. Een onaangename windrichting kan ervoor zorgen dat u niet optimaal kunt genieten uw terras. Een windscherm van Verano® is hiervoor een ideale oplossing. Zo kunt u nog langer genieten van uw terras!

Voordelen windschermen

Een windscherm is een ideale oplossing als uw terras een onaangename windrichting heeft. Het houdt de koele wind tegen en een glazen windscherm laat de zon er heerlijk doorheen schijnen. Genieten van een windscherm kan het gehele jaar door. Denk aan een frisse lentedag of een koude najaarswind!

Advies op maat

Een windscherm is eigenlijk iets wat maar één keer aangeschaft wordt, mits u kiest voor een dergelijke, functionele en stijlvolle oplossing. Net als bij onze andere zonwering worden windschermen op maat gemaakt, zodat het altijd precies past bij uw terras of balkon. Wij geven u graag een vakkundig advies, zodat u de juiste keuze maakt voor uw situatie.

Plan uw afspraak >

Assortiment windschermen

Ons assortiment windschermen bestaat uit twee varianten:

Biarritz windschermen

De Biarritz is een vast windscherm en zorgt voor een windvrij terras en/of balkon. Door de Biarritz te koppelen kunt u zelf bepalen hoe groot uw windvrije terras en/of balkon wordt. De Biarritz is ook zeer geschikt als afdichting van uw terrasoverkapping.

biarritz-windscherm-verano-zonwering

Het windscherm is op ieder gewenste plek te plaatsen en helemaal samen te stellen naar eigen wens. U kunt kiezen voor gelaagd veiligheidsglas of gehard glas. Daarnaast kan het windscherm op verschillende manieren gemonteerd worden: met een pin in de grond, op de grond, via een voetplaat of verrijdbaar op wieltjes.

Ontdek onze eigen montageservice >

Lüderitz windschermen

De Lüderitz is een beweegbare variant en is uniek in Nederland! Het windscherm is populair doordat u het zelf in of uit kunt schuiven. Heeft u behoefte aan een koel briesje? Dan kunt u het windscherm inschuiven. Wilt u uit de wind zitten? Dan kunt u het windscherm gemakkelijk uitschuiven door middel van elektrische bediening.

luderitz-windscherm-verano-zonwering

De Lüderitz is ideaal als terrasafscheiding, tegen een balustrade van een balkon, als afdichting van een terrasoverkapping of zelfs in de horeca. Daarnaast kunnen de windschermen aan elkaar gekoppeld worden, zodat u de afscheiding zo breed kan maken als gewenst. De Lüderitz biedt u volop mogelijkheden om lekker uit de wind te zitten!

De Lüderitz wordt standaard uitgevoerd in helder glas. U kunt ook kiezen voor een stevige variant met dikker glas of matglas. 

Heeft u een vraag over zonwering of wilt u een afspraak maken met onze zonweringsspecialist? Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden