Zonnescherm

In de zomer verantwoord genieten op het terras? Dát is mogelijk met een zonnescherm van Verano®. Een zonnescherm zorgt voor beschutting, bescherming en optimaal comfort. Een terrasscherm is de sfeermaker op uw buitenterras! En het grote voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoeveel zonlicht er op uw terras mag schijnen. Dat is pas heerlijk genieten!

Voordelen van een zonnescherm

Een zonnescherm haalt het directe zonlicht weg en beschermt u hiermee tegen de schadelijke UV-stralen. Het creëert een beschutte, sfeervolle plek om lekker te borrelen en eten. Daarnaast gaat een zo’n scherm verkleuring van uw meubels tegen. Kortom, een aanwinst voor u, voor uw huis en uw tuin!

Welk type zonwering past bij u?
Onze zonneschermen worden speciaal voor u op maat gemaakt, zodat het zonnescherm precies past binnen uw woonwensen. Onze zonweringsspecialisten helpen u graag verder aan de hand van een persoonlijk advies.

Plan uw afspraak >

Gemotoriseerde zonwering

Mocht u op zoek zijn naar nieuwe zonwering, overweeg dan zeker een gemotoriseerde oplossing. Dit biedt veel gemak, doordat u niet meer het zonnescherm in of uit hoeft te draaien met armkracht. Elektrische zonneschermen worden eenvoudig geopend en gesloten met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zo kunt u uw zonwering binnen enkele seconden precies in de gewenste stand zetten.

Wilt u uw zonnescherm zo lang mogelijk mooi houden? Bekijk dan de tips van onze zonweringsspecialisten.

Ontvang onderhoudstips voor uw zonwering >

Assortiment zonneschermen

Ons assortiment zonneschermen is onderverdeeld in drie typen:

  1. Het basis, standaard zonnescherm: als de stof is opgerold is het zichtbaar aan de boven- en onderzijde.
  2. Het semi-cassette zonnescherm: als de stof is opgerold is het alleen aan de onderzijde zichtbaar.
  3. Het uitgebreide cassette zonnescherm: de stof is niet zichtbaar en wordt volledig beschermd in de cassette.

 

Santander zonnescherm

Wilt u zelf de controle over de temperatuur op uw terras? Met de Santander is dat zeker mogelijk.  Het zonwerende doek zit volledig opgesloten in de cassette, waardoor het doek niet nat wordt tijdens regenbuien en wordt beschermd tegen andere weersinvloeden.
Het scherm heeft een zeer moderne en strakke vormgeving door de vierkante cassette en de blinde bevestiging. Hierdoor krijgt het zonnescherm een luxe uitstraling en is het zeker een toegevoegde waarde voor het uiterlijk van uw tuin of terras.

 

Santos terrasscherm

Een cassettescherm met stevige knikarmen en een grote uitval: zonnescherm Santos combineert het! Het zonwerende doek is volledig beschermd tegen vuil en weersinvloeden in de compacte cassette. Daarnaast is zonnescherm Santos goed bestand tegen wind. Kortom: een fantastisch totaalpakket voor jouw terras!

 knikarmscherm Boer Staphorst

Bekijk hier het nieuwe terrasscherm Santos >

Extra opties voor uw zonnescherm
Onze zonneschermen bieden u extra opties voor nog meer gemak:

  • Sensoren: bijvoorbeeld een op afstand bedienbare motor of een regen- en windsensor
  • Volant: een golvende volant voor een klassieke uitstraling of een recht volant
  • Verlichting om de gezellige zomeravonden te verlengen
  • Kleuren: de zonneschermen van Verano® zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren>

 

Bedien uw zonnescherm met uw smartphone
Bedien uw zonnescherm met uw smartphone met de nieuwe oplossing van Somfy: Connexoon. Gemakkelijk, betaalbaar en eenvoudig te installeren. Bedien en beheer deze met één klik.

Meer over Somfy Connexoon >

somfy-connexoon-zonwering-boer 

Advies aan huis

Passende zonwering voor uw woning is vaak maatwerk. Het is mogelijk dat uw situatie vraagt om advies aan huis. In dat geval komen onze monteurs graag bij u langs om een passende oplossing te vinden. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw nieuwe zonwering door onze eigen monteurs te laten monteren.

Heeft u een vraag over zonwering of wilt u een afspraak maken met onze zonweringpecialist?  Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden