Terrasscherm Porto

Terrasscherm Porto is een zeer populair semi-cassette zonnescherm binnen de collectie van Verano®. Het terrasscherm heeft zijn populariteit te danken aan de strakke vormgeving, betaalbaarheid en de perfecte bescherming tegen zonlicht. Daarnaast is het terrasscherm gemaakt van hoogwaardig aluminium en goed beschermd tegen weersinvloeden.

Semi-cassette oplossing

Terrasscherm Porto is een semi-cassette zonnescherm met een uitval tot en met 3 meter, en een breedte tot en met 6 meter. Door de semi-cassette oplossing is het zonwerende doek in de gesloten positie alleen aan de onderkant zichtbaar. Dit maakt het terrasscherm goed beschermd tegen weersinvloeden. Daarnaast is het stevige profiel gemaakt van hoogwaardig aluminium waardoor het terrasscherm jarenlang meegaat. En dat allemaal voor een mooie prijs!

Heeft u interesse in het terrasscherm Porto of wilt u meer informatie?
Maak vrijblijvend een afspraak met onze zonweringsspecialist. Hij helpt u graag verder!

Plan uw afspraak >

 

Bediening terrasscherm Porto

Het terrasscherm Porto is te bedienen met de hand door middel van een draaistang, maar ook met elektrische bediening. Als extra optie kunt u kiezen voor een tijdklok of een zon- of windautomaat.  Deze extra opties zorgen ervoor dat het terrasscherm volledig automatisch opent of dicht gaat op het moment dat u dat wilt.

Terrasscherm Porto op maat

Stel uw ideale terrasscherm Porto naar eigen wens samen zodat deze volledig aansluit op uw terras met de ideale doorloophoogte. Heeft u een diep terras? Dan past het terrasscherm Santos wellicht beter bij uw situatie. Deze heeft een uitval van maar liefst 3,5 meter!

Bekijk het terrasscherm Santos  >

Verkrijgbare kleuren
De kast van het terrasscherm kan worden uitgevoerd in vier moderne kleuren: crème/wit, aluminium en antraciet. Het doek is verkrijgbaar in meer dan 100 trendkleuren voor een eindeloze variatie. Deze hoge kwaliteitsdoeken bieden de beste bescherming tegen schadelijke UV straling en zorgen voor beschutting.

Bedien uw terrasscherm Porto vanaf uw smartphone!
Met de nieuwe oplossing van Somfy kunt u uw terrasscherm via uw smartphone bedienen: Somfy Connexoon! Gemakkelijk, betaalbaar en eenvoudig te installeren. Bedien en beheer uw terrasscherm met één klik.

Meer over Somfy Connexoon >

somfy-connexoon-zonwering-boer 

Heeft u een vraag over zonwering of wilt u een afspraak maken met onze zonweringsspecialist?  Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden