Terrasscherm Santos

Een verrassend compleet cassettescherm dat beschikt over twee belangrijke eigenschappen: compactheid én stevigheid. Daarnaast bent u altijd beschermd tegen schadelijke UV-straling. Dát is het nieuwe terrasscherm Santos!

Ga voor het terrasscherm Santos

Heeft u een diep terras? Dan is het terrasscherm Santos het meest geschikt voor u! Met een uitval van maar liefst 3,5 meter kan vrijwel ieder terras worden beschut tegen de zon. Daarnaast is de Santos is met zijn extra stevige knikarmen, mogelijkheid tot luxe LED-verlichting, keuze uit plafond- of wandmontage én voorzien van standaard elektrische bediening dé ideale zonweringsoplossing. Ga voor optimaal gebruikersgemak, ga voor de Santos!

Heeft u interesse in het terrasscherm Santos of wilt u meer informatie?
Maak vrijblijvend een afspraak met onze zonweringsspecialist. Hij helpt u graag verder!

Plan uw afspraak >

Voordelen terrasscherm Santos

Stevige knikarmen
Het terrasscherm is voorzien van zeer stevige knikarmen en daardoor extreem goed bestand tegen wind.

image-2016-05-30 (1)

Extra lange uitval
De hellingshoek van de Santos is in te stellen tussen de 5 en 70 graden. Daarnaast is het terrasscherm beschikbaar tot een maximale breedte van 6 meter en met een maximale uitval van 3,5 meter. Dit maakt de Santos ideaal voor diepe terrassen! Daarnaast heeft u heeft de keuze uit plafond- en wandmontage.

image-2016-05-30 (2)

Luxe verlichting
De Santos kan worden uitgerust met een speciaal geïntegreerde LED-verlichting in de knikarmen. Dit geeft een luxe uitstraling en zorgt voor optimaal comfort. Zo kunt u heerlijk beschut en sfeervol genieten van een heerlijke zomeravond op uw terras!

STT_990x590-2

Doekkleuren
De Santos is verkrijgbaar in meer dan 100 unieke hoge kwaliteitsdoeken voor een eindeloze variatie. De selectie hoge kwaliteitsdoeken bieden de beste bescherming tegen schadelijke UV-straling en zorgen voor beschutting. Neem een kijkje tussen alle kleuren in onze winkel en laat u volop inspireren!

Terrasscherm Santos vanaf uw smartphone bedienen?

Dat kan met de nieuwe oplossing van Somfy: Connexoon! Gemakkelijk, betaalbaar en eenvoudig te installeren. Bedien en beheer uw terrasscherm met één klik.

Meer over Somfy Connexoon >

Heeft u een vraag over zonwering of wilt u een afspraak maken met onze zonweringsspecialist?  Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden