Zonnescherm Ipanema

Het Ipanema zonnescherm is één van de topschermen uit de Verano® collectie. Het zonnescherm is een cassettescherm van topkwaliteit! Door de mogelijkheid om Ipanema te voorzien van geïntegreerde ledverlichting is deze erg populair.

Dé cassette oplossing voor in uw tuin

Het zonnescherm Ipanema is een cassettescherm van topkwaliteit tot een maximale breedte van 6 meter en een maximale uitval van 3 meter. Het zonwerende doek is volledig in de cassette geplaatst en daardoor optimaal beschermd tegen vuil en de Nederlandse weersinvloeden. De oprolbuis van het zonnescherm wordt in zijn geheel verborgen in de cassette en hierdoor is deze onzichtbaar. De Ipanema kunt u daarnaast alleen met een elektrische bediening bestellen.

Plan uw afspraak >

Zonnescherm Ipanema - Boer Staphorst

Eigenschappen van de Ipanema

Het zonnescherm kan zowel aan de muur als het plafond gemonteerd worden. Kiest u ervoor om de Ipanema te plaatsen aan het plafond, dan kunt u de hellingshoek instellen van 17 tot 70 graden. Maar kiest u voor montage aan de muur, dan kunt u kiezen voor hellingshoek van 5 tot 70 graden. Dit grote instellingsbereik maakt het zonnescherm zeer onderscheidend en functioneel. Het is namelijk zo dat u het zonnescherm precies kunt aanpassen aan uw gewenste doorloophoogte en de stand van de zon.

Zonnescherm Ipanema - Boer Staphorst

Bekijk ook zonnescherm Porto >

De Ipanema beschikt over het GS-keurmerk. Dit houdt in dat het product voldoet aan de hoge en strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarnaast is zonnescherm Ipanema voorzien van elektrische bediening, waardoor u met slechts één druk op de knop uw zonnescherm kunt bedienen. Ook is er de mogelijkheid om het te voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat voor extra comfort. Dit zorgt ervoor dat u niet eens meer op de knop hoeft te drukken. Verder is het mogelijk om geïntegreerde ledverlichting. Ideaal als u ’s avonds buiten zit en toch graag licht wilt.

Zonnescherm Ipanema - Boer Staphorst

Het zonweringsdoek

Bij het aanschaffen van een zonnescherm is de keuze in kleur en kwaliteit van het doek minstens zo belangrijk. De collectie doeken van Verano® zijn daarbij uitsluitend van de kwaliteitsmerken Tibelly, Swela en Dickson, dé marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. Door de water- en vuilafstotende laag op de doeken, is het onderhoud ervan heel eenvoudig. Wanneer het doek vies is, dan neemt u deze af met lauw water en een borstel. Zo heeft uw doek een lange levensduur.

Lees ook meer over zonnescherm Santos >

Zonnescherm Ipanema - Boer Staphorst

Bedien uw terrasscherm Ipanema vanaf uw smartphone!

Met de nieuwe oplossing van Somfy kunt u uw terrasscherm via uw smartphone bedienen: Somfy Connexoon! Gemakkelijk, betaalbaar en eenvoudig te installeren. Bedien en beheer dan uw terrasscherm met één klik.

Meer over Somfy Connexoon >

Somfy Connexoon

Op zoek naar een elegante, praktische en veilige zonwering? Dan is het zonnescherm Ipanema voor u dé oplossing! Heeft u interesse in het terrasscherm Ipanema of wilt u meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak met onze zonweringsspecialist. Zij helpen u dan graag verder!

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - zonwering

Heeft u een vraag over onze zonwering of wilt u een afspraak maken? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden