Zwembad

Op een warme zomerdag is er niets fijner dan heerlijk afkoelen in het zwembad. De kinderen vermaken zich uren in het zwembad! Bij Boer Staphorst heeft u alle mogelijkheden voor een zwembad in eigen tuin voor afkoeling tijdens de warme zomerdagen.

Profiteer nu van 30% korting op alle zwembaden van Jilong!

Een zwembad in eigen tuin

Met een zwembad in eigen tuin is afkoeling op elk moment van de dag mogelijk. Op onze tuinafdeling hebben we vele mogelijkheden voor een zwembad in eigen tuin. Van vrolijke opblaasbare zwembaden voor kinderen tot grote opzetzwembaden voor het hele gezin. Kom een kijkje nemen, en misschien zelfs proberen, of het zwembad bij u past!

Al snel genieten van een heerlijk koel zwembad in de achtertuin? Bestel eenvoudig online >

zwembad-opzetzwembad-boer-staphorst

Naast onze zwembaden hebben we ook vele onderhoudsproducten. Zo blijft de kwaliteit van het zwemwater ook na meerdere warme dagen goed en kunt u langer genieten van uw zwembad. Daarnaast kunt u ook gelijk uw zwemtrappetje of afdekzeil bij ons aanschaffen. Wel zo makkelijk, want dan kunt u in één keer genieten!

Ons assortiment zwembaden

Opzetzwembad

Een opzetzwembad, ook wel een frame zwembad genoemd, heeft een stalen of PVC-frame met daarin de liner van het zwembad. In vergelijking met een opblaaszwembad heeft een opzetzwembad een hogere kwaliteit en zijn ze duurzamer, hierdoor is er minder kans op lekkage. Daar staat tegenover dat opzetzwembaden tot een hogere prijsklasse behoren. Opzetzwembaden zijn verkrijgbaar in een ronde of rechthoek vorm en in verschillende afmetingen. Het opzetten is eenvoudig, het staat binnen een half uur.

Bestel online >

opzetzwembad-boer-staphorst-zwembad

Opblaasbaar zwembad

Opblaasbare zwembaden zijn verkrijgbaar in vele afmetingen, maten, inhoud en soorten. Opblaasbare zwembaden zijn ideaal voor kinderen doordat er weinig kans is dat ze zich aan dit zwembad bezeren. Daarnaast kunnen opblaasbare zwembaden eenvoudig en snel opgezet worden en nemen ze weinig opbergruimte in beslag.

Bestel online >

opblaaszwembad-zwembad-boer-staphorst

Zwembadspeelgoed en accessoires
Voor extra zwemplezier heeft Boer Staphorst zwembadspeelgoed en diverse accessoires in het assortiment. Leuk om mee te nemen op vakantie, maar ook voor uw nieuwe zwembad in eigen tuin!

Bekijk ons online zwembadspeelgoed >

Kom langs en ontdek onze zwembaden! Ons specialisten hebben alles voor u uitgetest en kunnen u voorzien van een goed advies. 

zwembad artikelen