Badkamermeubel met waskom

Tegenwoordig zien we steeds vaker de keuze voor een badkamermeubel met waskom voorbij komen. Geen wonder, aangezien het vele voordelen met zich mee brengt. Je geniet bijvoorbeeld van extra opbergruimte dankzij de onderkast, en naast de waskom is er genoeg ruimte voor jouw verzorgingsproducten. Bovendien is de waskom een echte eyecatcher vanwege de luxe wellness uitstraling. Ontdek de mooiste badkamermeubels met waskom!

Eindeloos combineren!

Je hebt ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om een badkamermeubel met waskom. Het is maar net hoe jij de ruimte wilt benutten. Ga bijvoorbeeld voor een badkamermeubel met lades of deurtjes, of zelfs beide, om meer opbergruimte te creëren! Heb je bijvoorbeeld een wat minder ruime badkamer, kies dan voor een ondiep badkamermeubel, welke je kunt combineren met een langwerpige waskom. Je kunt ook kiezen voor meerdere waskommen, net wat jou wens is! Met een groter huishouden is een tweede waskom, of juist een extra breed exemplaar een prima optie!

De perfecte uitstraling

Een badkamermeubel met waskom zal een echte eyecatcher zijn, in iedere badkamer. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat deze de perfecte uitstraling heeft! Bij Boer Staphorst heb je de keuze uit vele verschillende kleuren en materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eiken houten badkamermeubel, welke zal zorgen voor een mooie landelijk uitstraling. Wil jij graag een modern, tijdloos badkamermeubel? Kijk dan eens naar de badkamermeubels van Elise badmeubelen!

Ontdek Elise badmeubelen

De juist waskom

Het is goed om te weten dat bij sommige badkamermeubels de waskom er nog niet bij zit, deze dien je dan zelf te kiezen. Een groot voordeel is, dat je de mogelijkheid krijgt om zelf een model en kleur uit te zoeken. Zo kun je zelf bepalen wat voor uitstraling je de badkamer wilt geven!

Kom langs in de winkel en ontdek de mooiste badkamer meubels. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de keuze? Onze badkamer specialisten helpen je graag! Maak direct een afspraak, zo weet je zeker dat je meteen geholpen kunt worden bij een bezoek aan onze winkel.

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer