Toiletten

Een toilet moet optimaal functioneren, u maakt er immers iedere dag gebruik van. Deze is dan ook onmisbaar, maar moet wel voldoen aan het gewenste comfort. Bij het uitzoeken van een toilet komen allerlei praktische zaken aan de orde. Boer Staphorst heeft toiletten in diverse modellen en uitvoeringen voor het creëren van optimaal gebruikscomfort.

Het is mogelijk om te kiezen voor een toilet in de badkamer. Bijvoorbeeld wanneer u een betegelde douchewand in de badkamer heeft, is het perfect om hier een toilet tegen aan te plaatsen aan de achterkant. Of in een hoekje in de badkamer waar geen andere badkamer meubel komen te staan. De toiletten van Boer Staphorst zorgen voor het comfort dat u verdient. Daarnaast zijn alle toiletten voorzien van een prachtige vormgeving en hoogwaardige kwaliteit. Kiest u voor een toilet dat past bij de uitstraling van uw badkamer dan wordt het mooi één geheel. Tijdens een bezoek aan onze showroom geven onze badkameradviseurs u graag advies over alle mogelijkheden.

Bij aankoop van een toilet spelen allerlei praktische overwegingen een rol: gaat u voor een wandcloset, een staand toilet, een vlak- of diepspoel? Ieder type heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze kunt maken, hebben we een aantal soorten op een rij gezet!

Hangend toilet

Het inrichten van de toiletruimte begint bij het uitzoeken van het closet. U heeft hierbij de keuze tussen een staand- of hangend closet. De meest populaire variant op dit moment is de hangende variant in combinatie met het inbouwreservoir. Het enige dat hierbij zichtbaar is, is de bedieningsplaat en het closet zelf. Een hangend closet geeft meer gevoel van ruimte, doordat het closet als het ware boven de grond zweeft.

Vlak- of diepspoel

Vervolgens kunt u kiezen tussen vlakspoel of diepspoel. Bij het diepspoelcloset komen ongewenste luchtjes minder goed vrij doordat de ontlasting direct onder water verdwijnt. Het vlakspoeltoilet daarentegen, maakt dat niet mogelijk. Wel loopt u bij het vlakspoelcloset geen risico van opspattend water, wat bij het diepspoelcloset wel het geval is.

Hygiënische toiletten

Tegenwoordig zijn er ook toiletten voorzien van een innovatieve spoeltechniek. Dit maakt de spoelrond van het toilet overbodig. Het resultaat hiervan is dat u minder hoeft schoon te maken en meer hygiëne!

Geberit DuoFresh

Met de Geberit DuoFresh is stank op het toilet verleden tijd! Een oplossing die verder gaat dan een luchtverfrisser, die alleen geuren camoufleren. Dit toiletsysteem verwijdert de stank direct vanuit de toiletpot. Wie kiest voor Geberit DuoFresh geniet voortaan altijd van een fris toilet!

Lees meer over Geberit Duofresh

Geberit Aquaclean

De douchewc gebruikt water om u te reinigen, waardoor wc-papier onverbodig wordt. De douchewc is een hightech toilet en heeft dankzij de perfecte interactie van design en technologie, niet meer ruimte nodig dan conventionele wc’s. In de showroom hebben wij meerdere merken met een douchewc in het assortiment, waaronder Geberit Aquaclean, Durafit en Axent. De douchewc Geberit Aquaclean kunt u zelfs uitproberen!

Ontdek Geberit Aquaclean

Kleuren en varianten

Tegenwoordig zijn toiletten in meerdere kleuren verkrijgbaar dan alleen klassiek wit. Met een tal van leuke prints en afbeeldingen is er voor iedereen een passend toilet. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse varianten toiletreservoirs. Kies voor een zichtbare stortbak of een ingebouwd inbouwreservoir voor een strakke uitstraling en besparing van ruimte.

Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment aan toiletaccessoires en fonteinen om uw toilet helemaal af te maken. Kom langs en ontdek het allemaal!

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer