Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Daar staat u dan, aan het begin van de zoektocht naar een nieuwe badkamer, de mogelijkheden lijken oneindig. Begin met oriënteren vanaf de bank en bekijk alle badkamerstijlen die Boer Staphorst u te bieden heeft! We maken u wegwijs met onze badkamer inspiratie, om zo een badkamer te vinden die naadloos aansluit op uw leven, ritme en dat van uw gezin! We delen trends op het gebied van stijlvolle baden en mogelijkheden voor in de douche. Zullen we samen opzoek gaan naar uw ideale badkamer?

Badkamershowroom

Naast alle prachtige online beelden, is het een aanrader om de badkamers ook in het echt te ervaren. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende showroom, waar we écht alles hebben. De badkamershowroom is een bron van inspiratie voor uw toekomstige droombadkamer. In de badkamershowroom van Boer Staphorst vindt u alle badkamerstijlen onder één dak! Van klassiek tot modern, van eenvoudig tot luxe: u vindt het in onze badkamershowroom. Kom eens langs, en geniet van de gastvrijheid en de prachtige badkamers! Heerlijk veel badkamer inspiratie, zodat u de badkamer kunt kiezen die bij u past.

Badkamer interieur tips

Al die beelden van verschillende soorten en opstellingen zijn natuurlijk prachtig, maar welke stijl past nou bij u?  Welke uitstraling wilt u dat uw badkamer heeft? Past een landelijke badkamer bij u, of juist een stoere industriële of moderne badkamer? Graag helpen wij u met het opdoen van badkamer inspiratie.

Tijdloze badkamers

De aankoop van een nieuwe badkamer is niet voor even. Daarom is het belangrijk dat uw badkamer ook jaren later nog steeds voldoet aan uw smaak en wensen. Een tijdloze badkamer maakt dat u nu en in de verre toekomst nog steeds kunt genieten van uw badkamer.

De meeste geschikte kleuren voor een tijdloze badkamer zijn toch veelal de lichte kleuren, zoals wit, crème en grijstinten. Dit aangezien trendkleuren naarmate de tijd vordert weer veranderen, en uw oog misschien wel weer valt op een andere kleur! Combineer de neutrale kleuren met uitdagende elementen, denk hierbij aan bijvoorbeeld hippe handvaten of een vrijstaand bad. Zo geeft u gemakkelijk een eigen draai aan uw tijdloze badkamer! Qua kleur kunt u altijd de accessoires gemakkelijk veranderen, wanneer u toe bent aan iets nieuws!

Belangrijk is om de tijdloze badkamer aan te laten sluiten op uw leven, aangezien de badkamer de optimale plek in huis is om tot rust te komen. De badkamer mag dan ook een heerlijke ruimte zijn waar na een lange dag heerlijk kunt ontspannen en tijd voor u zelf heeft. Een tijdloze badkamer is volledig smaakneutraal, het gaat er om wat u mooi vindt en wat voor u als tijdloos gezien kan worden!

Trends & Blogs

Op het gebied van badkamers is er heel veel mogelijk. We laten u graag badkamer inspiratie op doen door middel van de laatste trends en technologieën op het gebied van badkamers. Baderie heeft weer een aantal inspirerende badkamertrends gespot die door vertaald kunnen worden naar uw eigen badkamer en woonstijl.

filter en sorteer