Ontspannen tijdens het shoppen

Een bezoek aan Boer Staphorst is een compleet dagje uit met het juiste gezelschap! Maar dat is niet compleet zonder een stukje ontspanning en eten en drinken. Heb je tijdens het shoppen zin in een break of wil je genieten van alle inspiratie die je hebt opgedaan? Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of diner in onze sfeervolle bistro op de eerste verdieping.

In onze bistro geniet je van koffie of thee met overheerlijk gebak, een verse lunch, een lekker tussendoortje of een dagmenu. Ben je met de (klein)kinderen op pad? Laat deze ondertussen uitrazen in de speelhoek.

Openingstijden van onze bistro

De openingstijden van onze bistro zijn een klein beetje afwijkend van de rest van de winkel. Bekijk hieronder de openingstijden voor onze bistro.

maandag t/m woensdag & vrijdag
09:00 - 17:45 uur
donderdag
09:00 - 20:45 uur
zaterdag
09:00 - 16:45 uur

Openingstijden van de keuken

Er gelden aangepaste openingstijden voor de keuken in de bistro. Het bestellen van bijvoorbeeld een rijk belegd broodje of het dagmenu is mogelijk tijdens de onderstaande openingstijden:

maandag t/m woensdag & vrijdag
11:00 - 17:00 uur
donderdag
11:00 - 20:00 uur
zaterdag
11:00 - 16:00 uur

Binnen de reguliere openingstijden van de bistro is er altijd koffie/thee en frisdrank met verschillende tussendoortjes verkrijgbaar.

Begin de dag met een Boer. ontbijtje

Kom tussen 09.00 - 10.00 uur naar onze bistro om te genieten van een heerlijk ontbijtje voor maar 3,95 euro. Dit Boer. ontbijtje bestaat uit: koffie of thee, croissantje uit eigen oven, vers wit bolletje, plakje kaas, boter en jam. Het tweede kopje koffie of thee is gratis. Het ontbijtje kun je uitbreiden met jus d’orange voor maar 1,- euro of een plakje ham voor 0,50 euro extra. 

Geniet van een heerlijke High Tea

Proef tijdens onze High Tea van de heerlijke Engelse sfeer. Geniet van hartige hapjes en zoete heerlijkheden. Laat u verrassen met diverse sandwiches, chocolade, fruitsalades en nog meer.

Lees meer over onze High Tea

filter en sorteer