Bistro

Even bijkomen tussen het winkelen door? Dat kan in onze sfeervolle bistro. Geniet van een heerlijke lunch of dagmenu uit eigen keuken. Voor de kinderen is er een kinderspeelhoek waar ze zich kunnen vermaken. Daarnaast kunt u ook bij ons een high tea reserveren. Kortom mogelijkheden genoeg in onze bistro!

Openingstijden van onze bistro

maandag t/m woensdag & vrijdag
09:00 - 17:45 uur

donderdag
09:00 - 20:45 uur

zaterdag
09:00 - 16:45 uur

Openingstijden van de keuken

Er gelden aangepaste openingstijden voor de keuken in de bistro. Het bestellen van bijvoorbeeld een rijk belegd broodje of het dagmenu is alleen mogelijk tijdens de onderstaande openingstijden:

maandag t/m woensdag & vrijdag
11:00 - 17:00 uur

donderdag
11:00 - 20:00 uur

zaterdag
11:00 - 16:00 uur

Binnen de reguliere openingstijden van de bistro is er altijd koffie/thee en frisdrank met verschillende tussendoortjes verkrijgbaar.

Ontbijtje

Kom tussen 09.00 - 10.00 uur naar onze bistro om te genieten van een heerlijk ontbijtje voor maar 2,75 euro. Dit ontbijtje bestaat uit: koffie of thee, croissantje uit eigen oven, vers wit bolletje, plakje kaas, boter en jam. Het tweede kopje koffie of thee is gratis! Het ontbijtje kun je uitbreiden met een jus d’orange voor maar 1,- euro of een plakje ham voor 0,50 euro. 

High tea

Het is weer mogelijk om een High Tea bij ons te reserveren. U proeft tijdens de high tea de Engelse sfeer. Geniet in dit arrangement van hartige hapjes en zoete heerlijkheden. Laat u verrassen met diverse sandwiches, chocolade, fruitsalades en nog meer.

Lees meer over onze high tea

filter en sorteer