Thuis bij Omega Groep

Thuis bij Omega Groep

In maart 2024 is in Rouveen een nieuwe woonlocatie van Omega Groep geopend. Stap de locatie binnen en er valt een oase van rust over je heen. Met de hulp van onze kennis en assortiment hebben de bewoners een fijne plek gekregen.

Wat is Omega Groep?

Omega Groep is in 2008 ontstaan in Emmeloord door Hans Hersevoort. De afgelopen jaren is Omega Groep uitgegroeid tot één van de grotere zorgverleners voor kinderen en (jong)volwassenen met een psychische en/of verstandelijke beperking. Met ongeveer 800 medewerkers biedt Omega Groep zorg en ondersteuning aan zo’n 2000 cliënten.

De huidige activiteiten van de Omega Groep bestaan uit wonen (onder begeleiding), maar ook ambulante begeleiding, behandeling, gezinshuizen, werken en dagbesteding. Inmiddels hebben ze meerdere locaties en diensten verspreid over de volgende provincies: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland. Het hoofdkantoor van Omega Groep is gevestigd in Zwolle.

Samen bouwen aan een thuis

Bij de realisatie van de nieuwe woonlocatie in Rouveen kwam al snel de vraag of wij konden meedenken over het interieur voor de gemeenschappelijke ruimtes waar de bewoners eten en gezellig bij elkaar komen om te chillen en kletsen. Onze interieurontwerpers Francien en Annemarie hebben meegedacht over de verlichting, meubels en kleuren voor de twee gemeenschappelijke ruimtes in de woongroep. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat het een fijne plek is geworden voor de bewoners. En oordeel zelf wat voor fijne plek het is geworden!

Wil je vaker binnenkijkers zien en ook wanneer wij projectmatig een binnenkijker hebben? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Delen