Accessoires

Resultaten 1-16 van 417

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 417

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Genieten van jouw barbecue doe je het beste met de juiste accessoires. Bij ons ben je aan het goede adres voor een veelzijdig assortiment barbecue accessoires. Voor elke situatie hebben wij de beste accessoires. Op onze tuinafdeling vind je 250m² barbecueplezier van de bekende barbecuemerken Weber, Cobb, CADAC en Boretti. Om te beslissen welke accessoires het best bij jou passen, is het fijn om alle opties te bekijken. Voor elke tuinbeleving hebben wij bijpassende barbecue accessoires.

Een uitgebreid assortiment accessoires

Het assortiment van accessoires is zeer divers. Dit varieert van een goed rooster voor bijvoorbeeld jouw houtskool barbecue tot een fijne bakplaat om al jouw gerechten op te bereiden. Om te weten wanneer jouw gerecht klaar is om geserveerd te worden, gebruik je een barbecue thermometer. Met het juiste bbq gereedschap zorg je ervoor dat jij de barbecue chef van de avond bent! Houd je van pizza’s? Probeer dan eens een pizza van de barbecue met een pizzasteen, dat wordt smullen! En gebruik je de barbecue niet? Berg deze dan op onder een fijne bbq hoes. Zo kun je jarenlang genieten van jouw barbecue.

Weber World Dealer

Boer Staphorst is erkend Weber World Dealer. Dat betekent dat bij ons ieder model van Weber is te verkrijgen. Je vindt bij ons de unieke modellen en uitvoeringen die nergens anders te verkrijgen zijn. Ontdek alle voordelen van Boer Staphorst als Weber World Dealer! En ontdek vooral ons assortiment!

Benieuwd welke barbecue accessoires het beste bij jou passen? Ontdek dan de mogelijkheden in onze winkel. Onze adviseurs staan je graag te woord en weten precies welke barbecue accessoires jij nodig hebt om jouw barbecue avond tot een succes te maken!

Bekijk onze openingstijden