Overkappingen

Overkappingen

Wil jij elk seizoen heerlijk van het buitenleven kunnen genieten? Dan is een overkapping onmisbaar in jouw tuin. Een heerlijke buitenkamer waar je optimaal tot rust kunt komen. Bij een overkapping heb je de keuze uit zowel houten- als aluminium overkappingen. Uiteindelijk kies je voor het model en de stijl die bij jouw tuin en woning past.

Ontdek de mogelijkheden in overkappingen

filter en sorteer

Bij het kiezen van een overkapping komen vele vragen naar voren betreft het materiaal en het model. Kies je voor een houten overkapping, dan heb je keuze uit verschillende houtsoorten en afwerkingen. Aluminium overkappingen kun je ook geheel naar eigen wens samenstellen. Veelal is bij overkappingen maatwerk nodig, waardoor het fijn is dat de mogelijkheden zeer divers zijn om de ideale overkapping te kunnen plaatsen.

Nieuwsgierig welke overkapping het beste bij jou past? Ontdek de mogelijkheden in onze winkel, hier staan verschillende modellen in de showroom om de mogelijkheden te kunnen ontdekken. Onze adviseurs staan je graag te woord om antwoord te geven op al jouw vragen en jouw droomoverkapping samen te stellen. 

Plan hier jouw afspraak