Aluminium overkapping

Breng je jouw vrije tijd ook graag door in de buitenlucht? Met een aluminium overkapping ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden in Nederland. Zo kun je zelfs genieten van het buitenleven wanneer het regent of winderig is. Heerlijk genieten onder jouw aluminium overkapping met familie en/of vrienden, wat wil je nog meer? Bij Boer Staphorst vind je aluminium overkappingen van Verano®.

Waarom een aluminium overkapping?

Jezelf begeven in de buitenlucht is gezond, het geeft jou namelijk extra energie en verbetert ook nog eens jouw concentratievermogen. Heb je een aluminium overkapping, dan ben je vaker buiten en kun je beter genieten van de buitenlucht. Een aluminium overkapping zorgt voor een bescherming van weersinvloeden zoals zon, regen en wind. Hiermee geniet je van de warmte van de zon in het voorjaar en creëer je extra beschutting in het najaar. Je bent dus het hele jaar heerlijk in de buitenlucht! Daarbij zorgt een overkapping voor een waardestijging van jouw woning, omdat er extra leefruimte wordt gecreëerd.

Veiligheid staat voorop

Bij ons vind je aluminium overkappingen van het merk Verano®, een toonaangevend merk & een begrip in zonweringland. Verano® biedt vele mogelijkheden op het gebied van aluminium overkappingen. Daarmee is er voor iedereen een passende oplossing. Het merk staat garant voor hoge kwaliteit en maakt dit iedere keer ook weer waar.

Veiligheid staat zowel in huis als buitenhuis voorop, daarom hebben alle overkappingen een CE-markering. De CE-markering is een Europees productinformatielabel dat aangeeft dat het betreffende product volgens Europees gestandaardiseerde methoden op eigenschappen is getest. Overkappingen worden niet in de handel gebracht voordat ze over een CE-markering beschikken. Daarnaast staat het merk volledig achter de kwaliteit van de overkappingen, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie op jouw aluminium overkapping.

Types aluminium overkapping

De aluminium overkappingen van Verano bestaan uit drie unieke typen, van standaard tot luxe. Alle modellen zijn CE-gemarkeerd en voldoen hiermee aan de strenge kwaliteit- en veiligheidseisen.

Basis (model Iseo)

Het Iseo model van Verano is een basismodel van topkwaliteit. Deze basis terrasoverkapping bestaat uit degelijke materialen en wordt op maat gemaakt. Met deze terrasoverkapping kun je genieten van jouw terras en tuin. De overkapping is strak, elegant, doeltreffend en prijsgunstig! Verkrijgbaar vanaf 3 meter breed tot maximaal 7 meter.

Basis + (model Ledro)

De Ledro terrasoverkapping van Verano is de meest populaire overkapping uit de Verano® serie. De omvang van de profielen zijn mooi in proportie, waardoor deze overkapping in enorm veel tuinen goed tot zijn recht komt. Het is een stabiele aluminium overkapping, waarbij je de keuze voor tussen een polycarbonaat- of glasdak. Uniek aan deze terrasoverkapping is de uitval van maar liefst 4 meter! De robuuste tussenpalen zorgen voor extra stevigheid. De terrasoverkapping is standaard beschikbaar in het wit, ivoor en antraciet structuurlak. Tegen een meerprijs is de terrasoverkapping leverbaar in diverse RAL kleuren. Daarnaast heb je de keuze uit een rond of recht gootprofiel.

De V908 Ledro heeft een variabele hellingshoek van maar liefst 7 tot 18 graden en is daarmee geschikt voor bijna elke situatie. Daarnaast is deze overkapping maximaal 14 meter breed en 4 meter diep, en dat is zeer uniek!

Comfort (model Garda)

De Garda terrasoverkapping wordt altijd speciaal op maat gemaakt en is niet verkrijgbaar in een doe-het-zelf pakket. JIj bepaalt de afmetingen en het type dakgoot, maar ook de kleur is naar eigen wens te bepalen. Voor de dakplaten kun je kiezen voor het voordelige polycarbonaat of gelaagd helder glas voor een luxere uitstraling. Zeer stijlvol! Lekker langer buiten genieten, beschut tegen weer en wind. Maak jouw terrasoverkapping geheel naar wens met extra opties zoals: zonwering, glaswanden en sfeervolle verlichting.

Luxe (model Riva)

Een Riva terrasoverkapping is een pareltje voor in de tuin. Deze uitvoering straalt luxe in combinatie met een stijlvolle uitstraling uit. Met de luxe terrasoverkapping Riva is het altijd comfortabel genieten. De Riva is een aanrader voor bredere terrassen. Het model wordt standaard geleverd met gelaagd en helder veiligheidsglas. Over het algemeen zorgt glas voor een luxe uitstraling en wordt daarmee het daglicht behouden. Indien gewenst kan er gekozen worden voor polycarbonaat helder of opaal. De standaard geleverde kleuren zijn ivoor, wit of antraciet structuurlak. Daarnaast zijn vele overige RAL-kleuren ook verkrijgbaar.

De luxe terrasoverkapping kan geleverd worden vanaf 2 meter breed en tot een diepte van 4 meter. De unieke uitbreidingsopties biedt jou de mogelijkheid om een ultra comfortabele plek te creëren, bijvoorbeeld met zonwering, een schuifpui of geïntegreerde verlichting.

Jouw overkapping op maat

Een aluminium overkapping wordt altijd volledig op maat gemaakt. De overkapping wordt dus op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Want met maatwerk maak je optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van een aluminium overkapping en kom je tot de beste oplossing voor jouw tuin. Je maakt hierdoor de overkapping volledig naar wens.

Heb je interesse in een aluminium overkapping? Vraag dan om persoonlijk advies van onze specialist. Stel jouw vraag of maak een afspraak.

filter en sorteer