Veranda

Ben je op zoek naar een ruimte om meer te leven, het hele jaar door, zowel binnen als buiten? Dan is een veranda iets voor jou! Een veranda is een dak op staanders dat dient als extra verlengstuk van jouw woning. Met een veranda aan huis vergroot je de waarde van de woning en daarmee is een heleboel mogelijk. Laat je de veranda plaatsen of doe je dit zelf? Kies je voor een standaard model of laat je de veranda op maat maken? Allemaal vragen waar je over na kunt denken.

Contact opnemen met de adviseurs

Veranda op maat

Jouw wensen en de grootte van jouw tuin en woning bepalen welke veranda het beste in jouw tuin past. Je kunt kiezen voor een standaard model, maar wat als jij hem geheel naar wens wilt samenstellen? Dat is ook mogelijk met een veranda op maat. Allereerst bepaal je het doel van de veranda, wil je een plek om in de zomer te vertoeven of wil je er het hele jaar zitten? Bepaal daarna de ligging van de veranda wanneer je optimaal wilt genieten van de zon. Plaats je de veranda aan huis, aan een muur of toch vrijstaand in de tuin?

Vervolgens kies je het type veranda dat bij jou en jouw tuin past. Je hebt daarbij keuze uit diverse afmetingen en stijlen. Met een veranda op maat kies je zelf welke afmeting en stijl het beste in jouw tuin past. Wellicht wil je een veranda  met wat meer structuur. Dan kies je voor een houten veranda op maat. Met een maatwerk veranda zorg je dus altijd voor de beste leefruimte in jouw tuin waarvan je optimaal kunt genieten. Je kunt ook nog nadenken over extra wensen voor jouw veranda op maat. Misschien wil je graag afgesloten zitten, dan is het prettig om te kiezen voor glazen schuifwanden waardoor je altijd beschut zit. Onze adviseurs Lieuwe en Jacobien helpen je graag bij de juiste keuzes.

Veranda laten plaatsen

Wanneer je jouw veranda hebt samengesteld, wordt het tijd om na te denken of je deze zelf plaatst of laat plaatsen? Naast het bieden van persoonlijk advies in onze winkel door Jacobien en Lieuwe, is er ook de mogelijkheid om de veranda vervolgens bij jou thuis te plaatsen. Hiervoor werken we samen met Hoveniersbedrijf Dons uit Staphorst. Afhankelijk van de grootte van het project en de levering van het hout wordt een tijdsindicatie voor plaatsing gemaakt. Nadat de veranda is geplaatst, wordt ervoor gezorgd dat alles netjes wordt opgeruimd en het echte genieten voor jou kan beginnen!

Veranda op maat laten maken

Zoveel mensen, zoveel wensen en typen woningen. Zoals we hiervoor al aangaven, is het mogelijk om jouw veranda op maat te laten maken. Zo creëer jij jouw eigen droomveranda in welk type woning je ook woont.

Veranda aan boerderij

Woon je op een boerderij, dan betekent het vaak dat jij een behoorlijk stuk land om jouw woning hebt. Deze ruimte kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Maar hoe fijn is het wanneer jij het hele jaar door van dit prachtig stuk land om jouw woning kunt genieten in je eigen veranda? Met een veranda aan de boerderij verleng je het buitenleven voor het hele jaar. Je hebt het gevoel van buiten zitten, maar dan binnen. Hoe fijn is dat?!

Veranda landelijke stijl aan het huis

Robuust & stoer gemaakt van natuurlijke materialen: dat is een veranda in een landelijke stijl aan het huis. De eenvoud van deze veranda sluit naadloos aan op de gehele stijl van het huis en de tuin. Een veranda in landelijke stijl wordt vaak gemaakt van Douglas hout. Dit houtsoort kan onbehandeld blijven, wat zeer typerend is voor een landelijke veranda. Dit type veranda past goed bij een woning in een weidse of bosrijke omgeving.

Veranda rijtjeshuis

In sommige gevallen staat de plaatsing en de ligging van de veranda over het algemeen vast. Bij een rijtjeshuis komt de veranda vaak tegen de achterkant van de woning aan te staan. Een veranda aan een rijtjeshuis vervaagt het verschil van binnen en buiten. Het buitenleven wordt meer naar binnen gebracht en andersom. De luxe van binnen en de vrijheid van buiten worden met elkaar gecombineerd.

Persoonlijk advies

Omdat er zoveel opties en keuzes zijn bij het samenstellen van een veranda kunnen wij goed begrijpen dat je met vragen zit. Onze adviseur Lieuwe is daar dan om je te helpen. Tijdens een vrijblijvende afspraak laat hij jou de opties en mogelijkheden zien. Aan de hand van de 3D-app van Trendhout kunnen zij jouw wensen in 3D laten zien. De adviseur Lieuwe helpt je dus graag verder.

Neem contact op met Lieuwe

filter en sorteer