Schuttingen

Schuttingen
filter en sorteer

Een greep uit onze merken

De meesten onder ons vinden het niet prettig als andere mensen zomaar in de tuin kunnen kijken. Ben je op zoek naar meer privacy in de tuin? Kies dan voor een schutting, deze geeft namelijk een beschut gevoel.

Wanneer je meer privacy wenst

Er zijn vele redenen waarom je kiest voor een schutting. Zoals hierboven is beschreven, kies je voor een schutting als je meer privacy wilt. Maar een andere reden is de beveiliging van jouw terrein. Het zicht op jouw spullen wordt ontnomen en wordt het voor inbrekers een stuk lastiger om naar binnen te sluipen. Heb je bijvoorbeeld een huisdier? Dan is een schutting ook nog eens handig omdat jouw terrein wordt afgebakend. Hierdoor kan jouw huisdier heerlijk buiten door de tuin lopen.
In een land waar het nogal vaak waait, dan houdt een schutting dit eenvoudig tegen. Er ontstaan beschutte plekjes waar je niet in de wind hoeft te zitten. Ook voor geluidsoverlast kan een schutting een geluiddempende werking hebben. Hoewel je nooit alle geluiden kunt vermijden, is het wel verstandig om voor een zo dicht mogelijke tuinafscheiding te kiezen. Het kan ook helpen om een extra hoge schutting te plaatsen. De normale hoogte is 1,80 meter, maar de wettelijk toegestane maximale hoogte in de achtertuin is 2 meter hoog en dit kan ook het geluid grotendeels dempen.

Wil je dit komen bewonderen in onze winkel? Dat is mogelijk! Je ontdekt heel goed de voordelen van een schutting en onze specialisten helpen je graag met het maken van de beste keuze voor in jouw tuin.

Bekijk onze openingstijden