Snoeigereedschap

Resultaten 1-16 van 62

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 62

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Is jouw tuin toe aan een flinke snoeibeurt? Een tuinman inhuren is dan niet nodig, je kunt het heel gemakkelijk zelf. Met professionele snoeischaren dun je makkelijk de heggen en struiken uit. Het knippen van dunne takken en bladeren wordt helemaal een eitje met dit tuingereedschap. Bij Boer Staphorst vind je de snoeischaar die bij je past, maar we verkopen ook takkenscharen.

Aan de slag met de snoeischaar

Met snoeischaren snoei je eenvoudig bloemen, stengels en takken. Zijn de takken wat dikker? Kies dan voor steviger snoeigereedschap. Je vindt bij ons zelfs snoeischaren waarmee je tot wel 20 mm dik kunt snoeien. Onze snoeischaren zijn ergonomisch vormgegeven en liggen gemakkelijk in de hand. Dit betekent dat je je dus geen zorgen hoeft te maken over blessures na een flinke dag werken in de tuin. De messen kun je verwisselen, daardoor pas je de schaar aan naar jouw wensen. Je snoeit daardoor zeer nauwkeurig voor het beste resultaat.

Ontdek ons assortiment snoeischaren online of in onze winkel. Kom je er niet helemaal uit, in onze winkel voorzien onze medewerkers jou graag van het juiste advies. Zo weet je zeker dat je professioneel aan de slag kunt gaan. Bestel je online, dan hoef je de tuin niet meer uit omdat het tuingereedschap gemakkelijk bij jou thuis bezorgd.