Loungesets

Resultaten 1-16 van 29

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 29

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Loungesets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een tuin. Het is dé ideale plek om heerlijk met je familie en/of vrienden op te relaxen. Bij Boer Staphorst hebben wij vele loungesets van gerenommeerde merken. Dankzij het veelzijdige assortiment weet je altijd zeker dat er een geschikte loungeset bij zit voor in jouw tuin!

De perfecte loungeset

Met een loungeset in de tuin kom jij helemaal tot rust in de zomermaanden. Na een lange werkdag de voetjes omhoog op jouw loungeset, dat is waar je naar verlangt. Maar het bepalen van jouw perfect loungeset voor jou en jouw gezin begint bij het bepalen van de wensen. Want beschik je over een grote tuin of juist een kleine tuin? Hoeveel personen komen er uiteindelijk te zitten op de loungeset? Allemaal vragen waar je over na moet denken.

Wanneer je een beetje een beeld hebt wat je wilt, moet je goed in beeld krijgen waar de loungeset komt te staan. Wil je de set kwijt in de hoek, dan kies je voor hoekbank loungeset. Misschien heb je wel helemaal geen tuin en moet de loungeset uiteindelijk op jouw balkon komen te staan. Of wil je uiteindelijk het loungen en bourgondisch eten combineren? Dan kies je al snel voor een loungeset met een hoge tafel. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar jij kiest uiteindelijk de loungeset die het beste aansluit op jouw wensen.

En heb jij uiteindelijk de ideale loungeset voor in de tuin gevonden? Dan kun je heerlijk gaan ontspannen!