Tuinkussens

Resultaten 1-16 van 33

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 33

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Wanneer je goede tuinmeubelen in de tuin hebt staan, dan wil je natuurlijk dat het comfort zo optimaal mogelijk blijft. Maar wil je er tegelijkertijd ook voor zorgen dat het de tuin opfleurt. Tuinkussens vrolijken de tuin op en maken het geheel pas echt af. Bij Boer Staphorst vind je een uitgebreid assortiment in tuinkussens.

Verschillende soorten en maten

In ons assortiment vind je tuinkussens voor loungebedden, tuinstoelen, tuinbanken en ga zo maar door. Je vindt bij ons tuinkussens in allerlei soorten en maten, de twee meest voorkomende maten van tuinkussens zijn 50x50 en 60x60. Daarnaast kun je ook kiezen voor diverse kleuren. Zo is er altijd een bijpassende kleur die past bij jouw tuinmeubelen en de rest van de tuin. Het mooiste is om de kleuren die je binnen gebruikt om die ook buiten toe te passen. Zo creëer je pas echt een fijne sfeer zowel in en rondom het huis. Het buitenleven past dan perfect bij het interieur van binnen.

Heb je weer een fijne avond doorgebracht op jouw tuinmeubelen? Dan adviseren wij wel om de tuinkussens aan het eind van de dag op te bergen om de levensduur van de kussens te verlengen. Je kunt dit eenvoudig doen door gebruik te maken van een opbergbox of een beschermhoes voor jouw kussens.

Ben jij nog op zoek naar tuinkussens die jouw tuinmeubelen helemaal compleet maken? Bekijk dan eens ons online assortiment of kom langs in onze winkel om het aanbod te bekijken.