Screens

Screens
filter en sorteer
Inspiratie nodig?

Houd jij enorm van de zon? Maar voelt jouw huis tijdens de warme zomerdagen soms als een broeikas? Dan zijn screens tegen de ramen een geschikte oplossing! Screens houden namelijk tot wel 90% warmte en zonlicht tegen.

Wat zijn screens?

Een screen is vlakhangende zonwering aan de buitenkant van jouw raam. Doordat het doek van een screen strak tegen het raam aanzit, krijgt zonlicht binnen absoluut geen kans. Je hebt zelfs geen last van zijdelingse lichtinval. Heb je screens als zonwering voor de ramen, dan blijft warmte buiten, blijft jouw interieur beschermd tegen verkleuring en creëer je bovendien ook nog privacy. Daarom is een screen voor je raam uitermate effectief, want zonlicht en warmte krijgen geen kans om jouw woning binnen te dringen.

Screens zijn extra windvast en zorgen voor extra privacy in huis. Ook zorgt de zonwerende stof ervoor dat zowel zonlicht als warmte optimaal worden gefilterd. Deze vorm van zonwering is niet alleen een functionele oplossing voor het raam, maar kan ook prima worden toegepast in een overkapping. Ook zijn screens brandvertragend en in meer dan 90 kleuren verkrijgbaar. Kortom, screens kun je zien als effectieve zonwering met heel veel mogelijkheden.