Verandazonwering

Houd jij ervan om lekker te genieten van de zon onder de veranda in de tuin? Dan kan het op zonovergoten dagen nog behoorlijk warm worden in jouw veranda. Met het plaatsen van verandazonwering op of onder je overkapping creëer je extra schaduw op het terras. Zo heb je niet langer last van de zon en warmte. Laten we eens verder kijken wat verandazonwering is.

Waarom kiezen voor verandazonwering?

De werking van de verandazonwering is vergelijkbaar met die van een zonnescherm. Het zonwerende doek van de zonwering zorgt ervoor dat de UV-straling wordt geweerd en dat de temperatuur onder jouw veranda aangenaam blijft. Zo creëer je voor jezelf een prettige temperatuur en kun je buiten prima vertoeven. Je hebt dan niet langer last van de (felle) zon en de warmte.

Verandazonwering heeft dus vele voordelen waardoor jij lekker in de overkapping kunt gaan zitten. Er zijn verschillende soorten verandazonwering, ook wel serrezonwering genoemd. Je kunt voor een variant kiezen die bovenop of juist onderop jouw overkapping wordt gemonteerd. Geen overkapping in de tuin staan? Zelfs dan kun je van verandazonwering genieten, want bepaalde types kun je ook optioneel op staanders laten uitvoeren.

Ons assortiment verandazonwering

Zoals we net al duidelijk maakten, hebben wij in ons assortiment verschillende soorten verandazonwering. Wij lichten voor jou graag de verschillende soorten uit, zodat je kunt kiezen welke zonwering het beste bij jou past.

Verandazonwering Oslo

De Oslo fungeert als zonwering aan de bovenzijde van de overkapping. Wanneer de zonwering aan de bovenzijde van de overkapping zit, dan wordt de lichtinval en warmte geweerd voordat het überhaupt jouw overkapping bereikt. Met deze zonwering is het mogelijk om een enorme breedte te overspannen, namelijk een breedte van maar liefst 9 meter zonder enige stevigheid en stabiliteit te verliezen. Dit maakt dat de verandazonwering Oslo geschikt is voor bijna iedere overkapping. Standaard is de Oslo elektrisch en wordt deze geleverd met elektrische bediening van Somfy.

Verandazonwering Tallinn

Hecht je over het algemeen veel waarde aan de uitstraling van de verandazonwering zodat deze past bij de rest van de tuininrichting? Kies dan voor de verandazonwering Tallinn, ook wel de zogeheten baleinzonwering. De Tallinn wordt aan de binnenzijde van de overkapping geplaatst. Het zonwerende doek is gedrapeerd aan de onderzijde en hangt niet strak gespannen voor het dak. Op deze manier sla je twee vliegen in een klap, want je weert het zonlicht en tegelijkertijd geef je jouw terras een gezellige & sfeervolle twist door het gedrapeerde doek.

Verandazonwering Hamar

Natuurlijk vindt iedereen het fijn om zelf de temperatuur in de tuin te kunnen reguleren. Met de verandazonwering Hamar is dat mogelijk. Deze zonwering wordt namelijk onder je overkapping gemonteerd, wat als belangrijkste voordeel heeft dat het doek optimaal wordt beschermd tegen alle invloeden van het weer. Met de keuze voor de juiste doekkleur zorgt deze zonwering voor de juiste sfeer op je terras. Standaard is de Hamar voorzien van elektrische bediening. Het meest bijzondere aan deze zonwering, is dat deze wordt bevestigd aan de binnenzijde van de overkapping. Dit zorgt ervoor dat het doek altijd droog blijft. Daarnaast zorgt de Hamar voor een warme aankleding van jouw overkapping.

Verandazonwering op maat

Iedere overkapping heeft zijn eigen afmetingen, iedere tuinsituatie is weer anders. Daarom wordt verandazonwering altijd volledig op maat gemaakt. Dit houdt in dat we de zonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk verandazonwering maak je optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van verandazonwering en kom je altijd tot oplossingen die naast functioneel ook nog eens een lust voor het oog zijn. Naast het maatwerk bepaal je ook de profielkleuren en uitvoering. Zo zorg je ervoor dat jouw zonwering volledig naar wens wordt gemaakt.

Wanneer verandazonwering maatwerk is, dan helpen wij je graag verder. Om jou erbij te helpen, komen onze monteurs graag bij jou langs om ervoor te zorgen dat de verandazonwering tot op de millimeter nauwkeurig in jouw veranda of overkapping past. Je bent er zeker van dat jouw verandazonwering de juiste afmetingen hebben, maar ook op een deskundige wijze gemonteerd worden door onze monteurs. Zo beschik je gegarandeerd over een goed eindresultaat en kun je optimaal genieten van jouw verandazonwering.

Bekijk meer over het inmeten en monteren

Zoals je misschien wel hebt ontdekt, hebben we verschillende soorten verandazonwering. Overweeg jij om verandazonwering te kopen? Maar heb jij nog een vraag aan één van onze adviseurs? Kom dan eens langs in onze winkel en laat je adviseren door één van onze adviseurs op de zonweringafdeling. Zij laten je graag alle mogelijkheden zien en een passende oplossing.

filter en sorteer